E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință

09-06-2025
GabiB9
Nu este medic/terapeut
GabiB9
Am tot reflectat la o dilemă interesantă și aș vrea să aud și părerile voastre, mai ales ale femeilor.

Se spune că dimensiunea contează și că o dorință sexuală intensă e un atu. Dar mă întreb: există un punct în care un penis mare sau o dorință sexuală foarte puternică pot deveni... "prea mult"?

Exemplul meu personal mă face să mă întreb. Deseori, partenera mea refuză să facă sex la fel de des pe cât mi-aș dori eu, iar asta mă face să mă întreb dacă nu cumva dorința mea sau, poate, chiar dimensiunea, sunt "prea mult" pentru ea.

Sunt curios să aflu experiențele și perspectivele voastre sincere. Ce părere aveți? Când e "mai mult" într-adevăr mai bun, și când ar putea fi o provocare?

Aștept cu interes gândurile voastre!
1 comentarii
0
09-06-2025, ora 21:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Indiferent de marime, e posibil sa nu se simta bine cu dv. Sau sa existe alte temeri legate de sarcina, poate oboseala, lipsa de dorinta etc. Discutati deschis cu ea si vedeti ce o framanta.
Poate ar trebui de ex sa ii mai preluati din sarcini si o sa aiba alta deschidere catre aceasta tema.
Si "prea mult", da, poate fi ceva de nedorit pentru o femeie.
Incercati sa nu faceti presiuni asupra ei sau gasiti-va o partenera pe masura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici