cum grabesc menstruatia?

06-08-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
ce sa fac sa vina menstra mai repede? innebunesc de 3 zile nu mai dorm noaptea ma foiesc prin casa, ce sa fac sa o grabesc cat mai urgent? 3zile de intarziere deja
2 comentarii
0
06-08-2010, ora 18:21
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Nu ai ce face ca să apară menstruaţia, decât să consulţi un endocrinolog sau ginecolog care îţi va prescrie un tratament hormonal pentru care însă nu este cazul la o întârziere de doar 3 zile. Dacă trec aproximativ 45 de zile de la ultima menstruaţie atunci sunt probleme şi ar trebui văzut un endocrinolog. Mai ales dacă fenomenul se repetă frecvent. în mod normal, din cauza stressului cam o dată pe an, nu mai des, unei femei poate sa ii întârzie ciclul, dar niciodată mai mult de 3 luni.
0
12-05-2012, ora 10:02
gabriela9005
Nu este medic/terapeut
gabriela9005
buna, am si eu o problema. ultimul contact sexual l-am avut pe 22 aprilie, nu ne-am protejat dar am aut grija, nu a ejaculat in mine. trebuia sa-mi vina menstruatia la sfarsitul lunii si nu mi-a venit inca. cand trebuia sa-mi vina mi-a venit ceva de culoare maronie f putin si apoi am mai avut crampe ca at cand imi vine dar nu mi-a venit. mi-am facut 3 teste de sarcina dar toate mi-au iesit negativ. mentionez faptul ca am mai patit inanii trecuti sa imi mai intarzie chiar si 2 sapt, dar de data asta sunt ingrijorata. cera ar fi cauza intarzierii?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul