Cum mi-am salvat mana?

15-01-2014
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
CUM MI-AM SALVAT MÂNA?
Aş dori să vă spun o poveste adevărată... Mă numesc ALV, am 62 de ani şi sunt profesor pensionar.
În vara lui 2005, prin luna iunie, ieşind de la medicul stomatolog, unde mi s-a făcut un detartraj şi periaj, mă grăbeam spre casă, având multe treburi de făcut, după un an foarte solicitant. Tocmai încheiam o perioadă din viaţa mea profesională, clasa pe care o conduceam, ca profesor diriginte de 4 ani, absolvise clasa a VIII-a. Îmi făceam planuri pentru acea vacanţă de vară, dar totul s-a spulberat într-o clipă... Când am închis poarta de la curtea unde era cabinetul domnului doctor stomatolog am căzut şi m-am trezit doar atunci când nişte oameni de suflet încercau să mă ridice. M-am îndreptat spre casă, dar mă durea grozav mâna dreaptă şi piciorul stâng. Coşmarul abia acum începea... Credeam că-mi va trece, dar în dimineaţa următoare m-am prezentat la Urgenţă, la Clinica de Ortopedie. După ce mi s-a făcut radiografie mi s-a spus că aveam fractură la cotul drept. Mi l-au pus în gips. Apoi, după 2 săptămâni, mi-au scos gipsul şi m-au trimis la tratament:masaj, fizioterapie etc., atât la mâna dreaptă cât şi la genunchiul stâng. Aveam dureri infernale, mâna era din ce în ce mai rigidă, se umfla, nu mi se vedeau venele nici oasele de la pumnul drept, degetele se adunau... Am fost internată, am colindat pe la tot felul de doctori, îmi schimbau mereu tratamentul, mi se dădeau antiinflamatoare, mă durea rău stomacul după ele, niciun rezultat...
Începea anul şcolar. Eram din ce în ce mai disperată:nicio ameliorare, din contră... Mi s-a dat concediu medical, o lună, două, trei... Am trecut şi prin Comisia de expertiză medicală. Continuam să caut să mă fac bine, dar era din ce în ce mai rău:mă durea foarte tare mâna, aceasta era tot mai îndoită, rigidă, umflată, degetele se adunau tot mai mult spre palmă, nu mi le mai puteam desface, genunchiul stâng mă durea îngrozitor. Niciun tratament nu mă ajuta, eram extrem de supărată. Elevii mei, astre în miniatură, delicate, splendide şi unice bijuterii ale naturii mă aşteptau să mă întorc la şcoala unde-mi găseam locul de zeci de ani de zile. Dar era imposibil!
Apoi, într-o zi, pe care n-am s-o uit niciodată, o colegă de la şcoala unde lucram mi-a povestit de Domnul Doctor PETRE MUREŞAN. M-am prezentat la dânsul şi am început tratamentul. De fapt mi s-a descoperit că aveam 3 fracturi la mâna dreaptă, la cot, la încheietură şi la degetul inelar. Zilele treceau, mi s-a spus să am răbdare, continuam extrem de conştiincioasă tratamentul la cabinetul Domnului Doctor, atât la mâna dreaptă cât şi la genunchiul stâng. Da, am avut încredere totală în Domnul Doctor.
Şi iată că într-o dimineaţă... MINUNE! Am observat că pot mişca degetul mare, nu pot să exprim în cuvinte fericirea care m-a cuprins... Rezultatele tratamentului începeau să se arate. Încetul cu încetul, mâna a revenit la normal, genunchiul nu mă mai durea. Nu vă spun fericirea pe care am simţit-o, când la şcoală, am putut din nou să scriu cu mâna dreaptă, la început mai stângaci, apoi din ce în ce mai bine. Şi când îmi amintesc de acele momente cumplite, când nu mai eram activă, mă transformam într-o statuie, parcă a fost un vis extrem de urât. Doamne, de câte ori îl întrebam pe Domnul Doctor dacă o să mă mai fac bine, dânsul mă încuraja, oare cum a avut atâta răbdare să mă tot asculte şi să mă îmbărbăteze? Dar eu continuam să sper că-mi voi reveni, cred că un înger păzitor a fost cu mine.
Nici nu pot exprima în cuvinte câtă recunoştinţă îi port Domnului Doctor Petre Mureşan, un om de o mare omenie şi profesionalism în munca nobilă pe care o desfăşoară spre binele şi sănătatea oamenilor. Dacă nu era dânsul nu mai puteam să-mi desfăşor niciodată activitatea didactică ca şi profesor.
Dar au mai urmat şi alte momente grele pentru mine, dureri insuportabile peste care am trecut, urmând din nou tratamentele Domnului Doctor fiind şi îmbărbătată de dânsul. Şi nu au fost puţine afecţiunile pe care mi le-a tratat:Spondiloză cervicală, Torticolis, Nevralgie de trigemen, Coxartroză, Gonartroză. Iată că m-a salvat de fiecare dată. Nu e de neglijat nici profesionalismul personalului medical de la cabinet şi mediul ambiental plăcut în care se desfăşoară activitatea medicală.
În decembrie 2013 am avut o şi mai mare bucurie. Făcândumi-se Osteodensitometria, la rezultatul Radiologie-imagistică scrie: La nivelul coloanei lombare - valori ale mineralizării osoase păstrate în limite normale / La nivelul şoldului drept şi la nivelul şoldului stâng - valori ale mineralizării osoase păstrate în limite normale. Şi când mă gândesc cât de rău umblam, câte dureri am avut dar, urmând cu conştiinciozitate tot tratamentul indicat de Domnul Doctor şi având multă răbdare, rezultatele s-au dovedit de fiecare dată minunate.
Acum urmez din nou un tratament la cabinetul Domnului Doctor Petre Mureşan. Cu răbdare şi cu încredere totală în tratamentul dânsului speranţa nu mă părăseşte. M-a salvat de fiecare dată şi nici nu-mi pot imagina ce se întâmpla cu mine fără tratamentul dânsului. Eram o statuie, sau poate nu mai existam...
Nici nu poate fi o mărturie mai clară a succesului tratamentului efectuat la cabinetul Domnului Doctor decât faptul că acum am tehnoredactat această pagină chiar cu mâna dreaptă care mi-a fost, , beton"™"™, că pot să umblu, să fac treabă cu mâna dreaptă şi că pot să fiu un om normal.
Mulţumesc, Domnule Doctor PETRE MUREŞAN pentru tot ce aţi făcut pentru mine, mulţumesc pentru modul nobil în care practicaţi meseria de doctor, pentru înţelegere, calm, dăruire, pasiune, răbdare, blândeţe şi bunăvoinţă faţă de bolnavii aflaţi în suferinţă. Da, conform dictonului, , Omul sfinţeşte locul"™"™ dumneavoastră aţi fost şi sunteţi ca un Soare-Răsare nepreţuit pentru cei suferinzi.

Cu stimă şi aleasă consideraţie,
Profesor pensionar ALV
21 comentarii
0
15-01-2014, ora 21:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
INAINTE DE TOATE MEDICUL TREBUIE SA NU UITE CA ESTE SI EL OM SI SA SE COMPORTE CA ATARE.
0
15-01-2014, ora 21:38
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Buna seara ! M-ar interesa si pe mine amanunte despre tratamentul homeopat pentru osteoporoza, daca puteti detalia putin dumneavoastra sau Dl. Dr. Muresan ! Mama mea este sub tratament cu acid ibandronic si vitamina D3, insa nu stiu cu ce rezultate pentru ca durerile de coloana n-au incetat !

Multumesc !
0
15-01-2014, ora 21:40
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Bună seara Domnule MARTON,
Nu ştiu la ce vă referiţi, dar datorită tratamentului domnului doctor sunt acum un om funcţional, altfel eram un bloc de beton.
0
15-01-2014, ora 21:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
O parte dintre medici sunt atat de ocupati incat iti zic in fata vestea nasola dupa care te lasa singur fara ati da si informatiile necesare pt a trece mai usor de socul vestii sau sa te indrume catre altcineva care te poate ajuta.
1
16-01-2014, ora 00:36
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pentru Doamna Zina 2 : Va multumesc foarte mult pentru aprecierile pe care le-ati facut. Vreau sa va spun dumneavoastra si tuturor ca marele dumneavoastra merit a fost ca ati avut rabdare si ati facut tot tratamentul necesar. Deci rezultatul pe care l-am obtinut impreuna nu ar fi fost posibil daca nu ati fi avut rabdare si daca nu ati fi continuat atat cat a fost necesar ca sa va recuperati in intregime. Multi pacienti care ar fi putut avea rezultate excelente renunta inainte de timp si de aceea si rezultatele nu sunt cele care ar fi putut sa fie. Deci eu va felicit pentru perseverenta si le recomand tuturor sa nu abandoneze lupta inainte de vreme. Rezultatele foarte bune vor veni, dar uneori cer multa rabdare si perseverenta.
Pentru Domnul Stevens : ma bucur si va felicit pentru faptul ca v-ati pus problema de a apela la un tratament homeopat pentru mama dumneavoastra. Vreau insa sa va spun ca un tratament care este foarte bun pentru o persoana si pentru o anumita boala, poate sa nu fie la fel de bun pentru alta persoana. deci nu exista un tratament universal valabil. Tratamentul homeopat trebuie individualizat pentru fiecare. de aceea trebuie sa apelati si pentru mama dumneavoastra la un medic homeopat si acesta o sa-i stabileasca tratamentuul potrivit pentru dansa. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
16-01-2014, ora 01:04
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pentru Domnul Marton. Imi pare sincer rau pentru experientele neplacute pe care le-ati avut in anumite momente, in anumite locuri si cu anumite persoane. Vreau sa precizez ca am remarcat ca sunteti extrem de activ pe acest site si pe acest forum si ca incercati sa-i ajutati pe toti cei care sufera. Va felicit pentru atitudinea dumneavoastra, pentru munca dumneavoastra si doresc sa reusiti sa le aduceti o raza de lumina si de speranta tuturor celor care au nevoie de ele. Cu respect, cu stima si multa apreciere :
dr Petre Muresan
0
16-01-2014, ora 21:19
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MULTUMESC PT URARI.
Tocmai aceste trairi ma fac sa lupt pt a le arata si altora anumite aspecte pe care leam trait eu in ultimii cinci ani de lupta cu aceasta boala crunta si nemiloasa, ca ei sa stie cate ceva si a putea vedea lucrurile altfel, pt a putea primi niste raspunsuri cat mai variate si mai convenabile pt ei si familiile lor, si nu in ultimul rand ultimii 15 ani am fost in folosul comunitatii iar acum am ramas tot in folosul comunitatii dar cu alte probleme, acum nu mai sunt nevoit sa spun unei rude ca persoana draga este decedatat in apartament ci le arat ce am facut eu ca sami fie mai bine, sa nu ajung ca unii dintre ei ( decedati, sinucideri si multe altele), totul tine de cum sa dai vestea si felul in care o zici sau reactia corpului, si sal faci pe interlocutor sa vada partea plina a paharului si nu pe cea goala.

Toti suntem oameni si oricat near fi intarit meseria pe care o practicam tot ne va fi foarte greu atunci cand cineva drag noua sufera de ceva grav, si atunci cand vezi pe cineva care te incurajeaza si pe cineva care a trecut prin ce treci tu parca iti da putere.
0
17-01-2014, ora 03:30
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Importanta intelegerii si ajutorului dat. Da, va apreciez pentru ceea ce faceti si pentru ceea ce scrieti si va doresc multa sanatate ca sa-i puteti ajuta si pe altii cu experienta si cunostintele dumneavoastra.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
29-01-2014, ora 17:50
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Aş dori să mai adaug ceva la cele spuse de mine în articolul Cum mi-am salvat mâna?
Dacă nu urmam tratamentul complet la toate afecţiunile pe care le-am avut, cu multă răbdare, cu rezultate mici imediat dar, în timp, cu unele spectaculare, nu mai puteam să discutăm acum pe acest forum. Când l-am găsit pe domnului doctor Petre Mureșan eram disperată. Dânsul a fost ultima mea speranţă! Închipuiţi-vă cum arătam în timp cu mâna dreaptă înţepenită complet, cu genunchiul stâng îndoit, cu şoldul drept şi cu spatele beton, cu faţa schimonoşită de durere, cu gâtul înţepenit şi umflat, cu dureri enorme în cap şi aproape în tot corpul? Cum mai puteam supravieţui? Nici lumea nu s-a făcut într-o zi, deci aveţi răbdare şi urmaţi întocmai toate indicațiile date de domnul doctor Petre Mureșan! Rezultatele vor apărea cu siguranţă!
Cred că sănătatea nu are preţ, trebuie să facem totul pentru a ne-o păstra!
0
29-01-2014, ora 17:57
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Pt a putea avea taria sa urmezi un tratament de durata TREBUIE sa ai psihicul de fier si nu in ultimul rand sprijinul doctorului care iti recomanda tratamentul si ajutorul familiei si celor din preajma ta, dar de multe ori cei din urma nu au timp sau nu stiu, sau nu vor sau au si ei problemele lor incat nu te pot ajuta nici macar verbal.
Eu de exemplu discut aproape zilnic la telefon, pe yahoo, pe mail sau forum cu alti pacienti sau cu rudele lor si asta ma ajuta si pe mine si pe ei.
0
29-01-2014, ora 18:02
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Aveţi dreptate, dar dacă nu căutăm să ne salvăm pe noi înşine şi să socializăm, nu vom putea trăi pe acest pământ... Sănătate multă şi toate cele bune!
0
29-01-2014, ora 18:08
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ZINA AI PERFECTA DREPTATE. De aceea cea mai grava pedeapsa inafara de cea capitala, in toate tarile lumii sau in toate timpurile este IZOLAREA deoarece noi oamenii nu suntem facuti sa stam izolati ci sa fim in compania altor oameni sa socializam sa vorbim sa traim efectiv cu ei.
0
21-03-2014, ora 07:52
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Mulţumesc din nou domnului doctor Petre Mureșan, nu ştiu ce mă făceam fără ajutorul medical al Domniei sale... Cu stimă şi deosebit respect!
0
04-04-2014, ora 07:45
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Am avut o mare durere la genunchiul drept, abia mergeam cu genunchiul îndoit. Aş dori să mulţumesc din nou domnului doctor Petre Mureșan pentru faptul că mă salvează din nou, nu ştiu cum aş putea suporta chinurile provocate de durerea de oase.
Vă rog să aveţi încredere şi multă răbdare în tratamentul dânsului!
Cu aleasă consideraţie!
0
01-08-2016, ora 12:37
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Aş dori să spun din nou câteva cuvinte. O dată cu înaintarea în vârstă apar tot felul de probleme medicale. Cu această problemă mă confrunt şi eu acum. M-am adresat iarăşi domnului doctor Petre Mureșan, convinsă fiind că mă va ajuta şi de această dată. Am mare încredere în tratamentul Domniei sale pentru că, de fiecare dată, cînd am avut o problemă medicală a ştiut să mi-o rezolve. Un lucru e cert:pentru a avea rezultatele scontate trebuie să urmăm întocmai indicaţiile Dânsului. Aveți încredere!!!!!!!!
Îi sunt recunoscătoare pentru tot binele pe care mi l-a făcut până acum! Dacă nu era Dânsul, acum nu mai puteam sa scriu aceste rânduri, mâna mea fiind inutilizabilă atunci... Şi iată că scriu perfect cu ea şi o folosesc foarte bine, parcă nici nu aş fi avut nimic la ea... Abia aştept să încep tratamentul după masă şi să mă fac bine. Cu aleasă consideraţie şi mii de mulţumiri stimate domn doctor Petre Mureșan, Prof. pensionar ALV
0
01-08-2016, ora 20:25
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va multumesc din inima pentru cuvintele frumoase si pentru increderea dumneavoastra.
Intr-adevar cu dumneavoastra s-au realizat minuni si consider ca aveti chemarea sa le spuneti si altora cum se pot trata si cum se pot vindeca.
Cu stima si pretuire
dr Petre Muresan
0
07-09-2016, ora 08:48
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Aş dori să mai spun şi eu câteva cuvinte. Dacă aveţi probleme de sănătate, nu ezitaţi să vă adresaţi domnului doctor Petre Mureșan! De ce să suportaţi dureri groaznice când puteţi să vi le trataţi? Eu sunt atât de fericită fiindcă datorită tratamentului dânsului pot din nou să mă bucur de viaţă şi să mă duc la servici. DA, DA, DA, dacă respectaţi întocmai tratamentul indicat de domnul doctor, aveţi şanse să vă recuperaţi! Eu am apelat la dânsul cu enorm de multe probleme, unele extrem de grave... Şi, iată-mă din nou în picioare, cu mâini care pot iarăşi redacta pe calculator, o minune cum nu se poate mai mare! Vă mulţumesc că m-aţi accesat! Cu aleasă consideraţie şi respect, Prof. pensionar ALV
0
08-09-2016, ora 00:05
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va multumesc sincer pentru toate aprecierile. Vreau sa spun si pe aceasta cale ca stau la dispozitia tuturor celor care cred ca pot sa le aduc un plus de sanatate prin efortul mare pe care-l depun mereu de a aduce in centrul medical cele mai bune metode de tratament de recuperare medicala care exista la ora actuala.
dr Petre Muresan
Medic Primar MG
Atestate in : Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie Generala
Studii aprofundate de Termografie si Osteopatie
0
30-03-2018, ora 18:19
zina2
Nu este medic/terapeut
zina2
Iată că din nou am apelat la tratamentul Domnului Doctor PETRE MUREŞAN! Acum este vorba de o spondiloză cervicală care mi-a creat o stare de disconfort nemaipomenită... Nu mai puteam de durere... Şi am început tratamentul indicat de Domnul Doctor. Nu pot să exprim în cuvinte câte părţi din corp au fost tratate de Domnul Doctor (mâna - în stare extrem de gravă, genunchii, şoldul, faţa, spatele etc.) şi întotdeauna cu rezultate excelente! Ştiţi care este secretul? Să avem răbdare, să urmăm exact tratamentul indicat şi să aşteptăm efectele în timp! Minuni nu se pot face într-o zi... Nimic nu poate fi mai frumos decât să te simţi din nou bine având posibilitatea de a fi găsit un MEDIC PRICEPUT, SUFLETIST, ŞI CU MULTĂ RĂBDARE pentru noi, pacienţii! Toată stima şi recunoştinţa, o mare preţuire a ajutorului dat de Domnul Doctor PETRE MUREŞAN, la care merg ori de câte ori am probleme de sănătate. Şi întotdeauna rezultatele au fost minunate! Cu stimă şi mii de mulţumiri, prof. pensionar Zina 2
0
31-03-2018, ora 17:35
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va multumesc foarte mult pentru increderea acordata si pentru aprecieri.
Va multumesc si pentru recomandarile pe care le faceti si care pot fi foarte utile celor care sufera de probleme asemanatoare.
Eu le stau la dispozitie tuturor !

dr Petre Muresan
0
23-06-2021, ora 09:04
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Confirm că osteopatia, mai ales cea craniană, acupunctura și homeopatia sunt foarte bune în tratarea afecțiunilor coloanei vertebrale și a complicațiilor acestora, cum ar fi durerile de cap, amețelile, vertijul, scaderea atenției și a memoriei, stari marcate de oboseală.

dr Petre Mureșan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •