cum pot vindeca ejacularea precoce?

21-09-2012
sefo555
Nu este medic/terapeut
sefo555
salut celor care vor sa ma asculte si sa ma ajute cu adevarat, cum pot vindeca ejacularea precoce, nu e una simpla, am 20 ani si ma tem, pentru ca nu am avut nici o partida de sex in care sa ejaculez in mai mult de un minut, cateodata masturbez si ejaculez in maxim 30 secunde, ce-i asta? ma poate ajuta cineva? atit de slab sunt la treaba oare?
8 comentarii
0
22-09-2012, ora 20:35
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna seara va spun si am o rugaminte
am o problema cam de mult sa intimpla asa ceva cam de 5, 6 ani
sotul meu ejaculeaza foarte repede si dupa ejaculare nu poate sa mai faca dragoste cu mine imi spune ca il doare sa aiba probleme ?sau face asa ca sa nu ii reprosez ?
mam saturat de problema asta cu actul sexual mereu imi spune ca il excit si din cauza asta ejaculeaza repede
0
02-10-2012, ora 13:24
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Sefo, Ejacularea precoce are mai multe cauze.
1. Anxietatea de performanţă - există o teamă ca nu cumva lucrurile să nu se sfârşească prea repede. Fiindcă acest lucru se întâmplă în mod repetat, stresul alături de aşteptări pesimiste accelerează procesele fiziologice.
Recomand tehnicile pentru controlul respiraţiei (respiri mai lent), relaxarea organismului si reformularea modului de gândire (aici este nevoie în general de un psiholog).
2. Hipersensibilitate şi reactivitate crescută la nivelul penisului ce este corelată cu factorii psihologici pe care i-am descris mai sus.
Există câteva exerciţii care trebuie realizate prin masturbare, te ajută la conştientizare şi autocontrol. Practic ejacularea trebuie amânatâ cât mai mult prin stimularea penisului în regiuni diferite fă asta zilnic.
Apoi este importantă şi poziţia din timpul actului sexual, anumite poziţii sunt mai puţin stimulante (femeia deasupra, misionar) care trebuie schimbate când masculul se simte prea solicitat.
Sper că recomanderările mele te vor ajuta, dacă ai nevoie de mai multe informaţii aştept să-mi dai mai multe detalii în particular eventual.

Numai bine,
0
02-10-2012, ora 13:32
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna Veronica, există şi situaţii în care în timpul sau după actul sexual apar dureri, dar acest lucru poate fi folosit şi pe post de scuză. Vă recomand să comunicaţi despre subiect, cât mai empatic posibil. Este foarte dificil pentru el probabil să recunoască problema.
Recomandările de mai sus sunt valabile şi pentru soţul tău.

Numai bine.
0
09-10-2012, ora 12:17
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
Buna ziua va multumesc pentru raspuns vreau sa va spun ca se intimpla cam de mult aceasta problema nu stiu daca poate fi o scuza deoarece sotul meu lucreaza pe santier si nu avem contact sexual decit la 2, 3 saptamini.Ni mi-am banuit sotul de infidelitate niciodata, bineinteles nu ar fi exclus dar, comportamentul lui fata de mine in ceea ce priveste contactul sexual, lasa de dorit in legatura cu asta.E ca si cum nu s-ar mai satura de mine, dar si invers.Nu stiu cum sa va explic.deaceea dupa ce termina de ejaculat se vaita ca il doare, si ma roaga sa nu ma supar si sa il astept o jumatate de ora, o ora timp in care adoarme, iar eu ma simt penibil.AM discutat de multe ori cu el aceste aspecte si bineinteles ca nu am ajuns la nici o rezolvare, dar mentionez si trebuie sa va spun ca daca ar bea putin alcool, e cu totul si cu totul diferit. Am observat acest lucru.El de obicei nu consuma des alcool.dar daca bea se simte bine, contactul dureaza normal.IMI PUTETI SPUNE CE AR PUTEA FI ?
0
09-10-2012, ora 23:35
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua, este adevărat că la anumiţi bărbaţi după ejaculare apare şi o senzaţie usoară de disconfort, dar pe langa acest lucru penisul intră în stare flască, pentru următoarele minute. Astfel soţul dvs nu are cum să vă penetreze cum şi-ar dori probabil. În acele momente nu trebuie să-l presaţi, dar poate ar fi util să interveniti şi dvs într-un alt mod, timp în care îl menţineţi incins şi demonstraţi că sunteţi cu adevărat dornică de mai mult. Soţul se confruntă cu o anxietate, iar când este sub influenţa alcoolului, "prinde curaj" într-un fel. Nu trebuie să puneţi baza pe consumul de substanţe, puneţi problema în termeni psihologici, mă îndoiesc că vă doriţi un soţ dependent de substante şi... bun la pat (probabil, pentru ca pe termen lung alcoolul în exces altereaza functiile sexuale). Vă recomand consiliere de cuplu, iar pentru soţul dvs, un tratament psihologic la nivel clinic pentru anxietatea de performanţă în plan sexual.
0
10-10-2012, ora 00:07
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
Vreau sa va multumesc din nou pentru raspuns cred ca sunt probleme si la el poate nu lam inteles dar acum il voi intelege si vom merge la psiholog. Deci voiam sa spun ca el nu prea consuma bauturi alcolice deci rar atunci am observat ca actul sexual este normal.Bineinteles ca nu vreau sa il incurajez in privinta bauturii niciodata.Are o timiditate in el cind vine rar acasa. a avut niste stari de agitatie transpira si nu stia sami descrie simptomele.Vreau sa va spun ca si eu am anxietate si depresie dar si o fobie si cred ca asta ne afecteaza si acest act sexual.Osa va ascult sfaturile si inca o data va multumesc dl dr.
0
08-02-2013, ora 16:29
cristian dumitrescu
Nu este medic/terapeut
cristian dumitrescu
Asa cum am mai scris pe aici. Nici eu nu eram un performer excelent, dar a un regim alimentar sanatos, fac miscare si folosesc suplimente alimentare,

Cand ies cu tipe foarte bune, folosesc Virilofit. este un produs scumpisor, dar mertia toti banii. la mine merge, si am ajuns si la 4 times in the row. dupa job. e misto, are efect antistres. l am incercat intial datorita mostrelor din Playboy.
Daca nu, au astia care il produc si alte produse pentru vitalitate masculina si mai ieftine. -*

enjoy!


(*modificat de admin)
0
25-10-2016, ora 13:58
marineldea
Nu este medic/terapeut
marineldea
Pentru eliminarea ejacularii precoce se pot folosi si sprayuri, pastile sau prezervative cu lidocaina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  •