Probleme potenta.

09-05-2023
GeluSandu
Nu este medic/terapeut
GeluSandu
Buna seara. Am 28 de ani. Povestea începe așa acum vreo 3 ani am plecat in Anglia. Un an de zile cât am locuit acolo m am masturbat des și nu am avut contact sexual deloc. Când m am întors in țara și am încercat sa întrețin relații sexuale nu am avut erecție… după un timp am aflat de sildenafil și am început sa îl folosesc și mi am revenit. Dar fără el sunt praf. Uneori am erecție dar când încep sa fac ceva”moare”. Dimineața am erecție și uneori in timpul zilei de la sine natural. Țin sa Menționez ca înainte de a pleca in Anglia aveam o viața sexuală activa și o potenta puternica naturală. In continuare ma masturbez destul de des. As dori sa nu mai aud de pastile de genul. ce sa fac sau ce sa folosesc sa îmi revin la normal ? Sau e capăt de drum ?multumesc
2 comentarii
1
11-05-2023, ora 21:55
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cind spun la toata lumea ca masturbarea si filmele porno duce la inpotenta, multi nu inteleg. Trebue sa faci o pauza lunga fara sa te mai gindesti la sex, fara masturbare, fara pastile si fara filme si vezi cum te simti.
Daca nu ntrebue sa mergi la un medic psiholog.
1
14-05-2023, ora 20:52
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Cam acestea sunt efectele secundare ale pornigrafiei si abuzului de masturbare.
Va recomand un program de ”dezintoxicare” de acestea, miscare si sport, stil de viata mai sanatos, cu vitamine si minerale si o prietena stabila.
Sunteti tanar si corpul isi va reveni daca il lasati in pace.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: