Cum poti controla astmul copilului tau?

28-07-2008
andora
Nu este medic/terapeut
andora
rog sa-mi raspunda cei care au un copil cu astm sau rinita alergica preocupati de binele copilului lor.as dori sa stiu ce rezultat da flixotideul in comparatie cu singulairul chiar daca nu iau aceste doua medicamente as dori sa schimb impresii despre boala si evolutia ei.Raspund oricaror intrebari sau nelamuriri legate de aceasta tema Va multumesc
1 comentarii
0
11-07-2009, ora 22:44
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
buna seara,
aveti un copil diagnosticat cu aceasta afectiune?
astm bronsic, si /sau rinita alergica?
i-ati facut un test de alergii?! - testul specific, cu probe de sange! - incercati doar la "Total test", au sucursale in fiecare judet, cred. Recoltarile se trimit la Inst. Cantacuzino, din Buc. si sunt cele mai bune! (mai precise) Costau undeva la 250 ron.
Singulair-ul e ok, dar va trebui combinat neaparat cu tratamente de lunga sau scurta durata, pt. tratarea cauzei exacte care a dus la aceasta afectiune!
pt. diferite cauze exista si tratamente specifice clasice sau paramedicale, naturiste, homeopate, combinate.
Medicii sustin ca daca tratati din vreme (atat cat se poate) afectiune, pana la pubertate, dupa aceea va fi ok, sau va recidiva mai greu!
sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul