Cum sa fac sa raman gravida?
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
2 comentarii
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
cel mai bun lucru care a functionat si la mine au fost vitaminele, iar dupa aceea am auzit ca si acidul folic ajuta la fecundarea ovulului, si temperatura bazala trebuie verificata in fiecare zi pentru a afla care este ziua fertila, si bineinteles foarte mult contact sexual.mult succes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 3Bartholinita recidivanta si sarcina
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 8vreau un bebe
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 3Vreau un al doilea copil!
- 1negii genitali si sarcina
- 8Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 1imi doresc un bebe
- 5ne dorim f mult un copilas
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: