cum sa-l obisnuiesc pe copil sa manace fructe, branza de vaci si smantana?

06-03-2010
marisca
Nu este medic/terapeut
marisca
tot eu vreau sa va intreb cum sa procedez ptr a-l obisnui pe copil sa consume fructe, branza de vaci si smantana nu mananca deloc
3 comentarii
0
07-03-2010, ora 21:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pentru gurita mai bun este Beneocin unguent. Lasa-l flamand cateva ore si mananca tu din aceste produse in fata lui, sau langa el in asa fel ca sa te vada si te faci ca nu-l bagi in seama.mananci.si daca-ti cere altceva ce-i place lui ii spui ca nu mai este. Sau cand vine alt copil la el sa se joace il servesti pe acel copil cu ceea ce nu mananca al tau.nimic altceva.Incearca sa faci multe dulciuri de casa cu fructe.La gradinita pune-i in gentuta zilnic un fruct...si foarte putin altceva sau chiar nimic altceva.impreuna cu ceilalti copii va manca. La fel, branza de vaci si smantana le poti pune in dulciuri si mancare de casa.
0
10-03-2010, ora 15:17
marisca
Nu este medic/terapeut
marisca
buna ziua as vrea sa interb daca scutirile medicale pentru elevi se platesc, asta in situatia in care copilul meu este bolnav am fost cu el la medicul de fam. iar acesta imi elibereaza o scutire medicala contracost(asta include ambii copii 5respectiv 11 ani) este legal asa ceva ?
0
13-03-2010, ora 10:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Adeverinta, ca si alte hartii eliberate de catre medic pacientilor sunt documente cu caracter medical prin care se face o instiintare publica cu caracter oficial privind starea de sanatate sau de boala a unui pacient. Aplicarea stampilei si parafei notifica si da valoare acelui act. Decontarea eliberarii acestora nu e decontata de partenerul contractual al medicului, respectiv Casa de Asigurari. Nu toti medicii de familie solicita plata acestor adeverinte pentru copii.depinde de organizarea interna si rulajul fondurilor fiecarui cabinet in parte. Dar in viitorul apropiat coplata va fi obligatorie. Astfel va fi descurajat si absenteismul nemotivat de la scoala, serviciu etc.. Medicul de familie este obligat sa elibereze chitanta pe sumele solicitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: