cum sa ma protejez de acum incolo?
am luat anticonceptionale 7 luni, iar acum am renuntat, intrebarea mea este:, , cum sa ma pretejez de acum?, , nu mai vreau anticonceptionale si stau cu iubitul meu, ma ajutati putin cu metoda calendarului? nu o inteleg!
2 comentarii
cea mai buna metoda este prezervativul. nu ti-as recomanda metoda calendarului, eu asa am ajuns pe lume :)) desi mama avea ciclu regulat.
Metoda calendarului este diferită, după cum ciclul este regulat sau nu. Trebuie să precizaţi în care dintre cele două situaţii vă aflaţi.
Metoda calendarului, singură, asigură o eficienţă contraceptivă de 80-85 %, comparabilă cu a spermicidelor (anticoncepţionalelor locale). În combinaţie însă cu alte tehnici de contracepţie naturală, eficienţa metodei creşte la 98 %, comparabilă cu a anticoncepţionalelor orale sau prezervativului. Cereţi sfat medicului de familie sau medicului de planificare familială cu privire la contracepţia naturală.
Metoda calendarului, singură, asigură o eficienţă contraceptivă de 80-85 %, comparabilă cu a spermicidelor (anticoncepţionalelor locale). În combinaţie însă cu alte tehnici de contracepţie naturală, eficienţa metodei creşte la 98 %, comparabilă cu a anticoncepţionalelor orale sau prezervativului. Cereţi sfat medicului de familie sau medicului de planificare familială cu privire la contracepţia naturală.
Alte subiecte recente din această secțiune: