cum sa ma protejez de acum incolo?

28-02-2008
elyy
Nu este medic/terapeut
elyy
am luat anticonceptionale 7 luni, iar acum am renuntat, intrebarea mea este:, , cum sa ma pretejez de acum?, , nu mai vreau anticonceptionale si stau cu iubitul meu, ma ajutati putin cu metoda calendarului? nu o inteleg!
2 comentarii
0
29-02-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
cea mai buna metoda este prezervativul. nu ti-as recomanda metoda calendarului, eu asa am ajuns pe lume :)) desi mama avea ciclu regulat.
0
01-03-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Metoda calendarului este diferită, după cum ciclul este regulat sau nu. Trebuie să precizaţi în care dintre cele două situaţii vă aflaţi.

Metoda calendarului, singură, asigură o eficienţă contraceptivă de 80-85 %, comparabilă cu a spermicidelor (anticoncepţionalelor locale). În combinaţie însă cu alte tehnici de contracepţie naturală, eficienţa metodei creşte la 98 %, comparabilă cu a anticoncepţionalelor orale sau prezervativului. Cereţi sfat medicului de familie sau medicului de planificare familială cu privire la contracepţia naturală.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul