da sau nu?
Buna ziua! ?
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
1 comentarii
Chiar daca nu ejaculeaza inauntru, poti ramane insarcinata in perioada fertila, din pricina lichidului seminal/pre-ejaculator.
Daca ai ovulatia neregulata, poti ramane insarcinata in orice zi a lunii.
Obliga-l sa te respecte si sa foloseasca prezervativ daca nu va doriti copii.
Daca ai ovulatia neregulata, poti ramane insarcinata in orice zi a lunii.
Obliga-l sa te respecte si sa foloseasca prezervativ daca nu va doriti copii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??