Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
Nu stiu daca ar trebui sa iau postinior sau altceva asemanator.Si-a introdus penisul dupa ce a ejaculat, desi in prealabil s-a spalat, dar stiu ca e posibil ca sperma sa ramana pe canal.A facut asta pentru a se excita mai tare si apoi urma sa puna prezervativul.Imi este foarte teama sa iau postinior caci oricum am probleme cu menstruatia, si in plus daca ar avea efecte care s-ar observa as avea probleme cu mama.
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
3 comentarii
L-am luat.Si nu am avut niciun simptom dintre cele care erau probabile ca sa apara.Ma simt chiar f bine.Am energie.Sper ca sa fie bine acum deoarece l-am luat la 24 de ore de la contactul sexual.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 7poate ramane insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 2oare sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 0Sarcina?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 1Sarcina ?
- 5probleme cu menstruatia
- 0Escapelle- o lamurire?
- 8Nu pot sa ejaculez
- 5Sarcina?
- 1Semn de sarcina?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lipsa ejacularii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: