Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
Nu stiu daca ar trebui sa iau postinior sau altceva asemanator.Si-a introdus penisul dupa ce a ejaculat, desi in prealabil s-a spalat, dar stiu ca e posibil ca sperma sa ramana pe canal.A facut asta pentru a se excita mai tare si apoi urma sa puna prezervativul.Imi este foarte teama sa iau postinior caci oricum am probleme cu menstruatia, si in plus daca ar avea efecte care s-ar observa as avea probleme cu mama.
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
3 comentarii
L-am luat.Si nu am avut niciun simptom dintre cele care erau probabile ca sa apara.Ma simt chiar f bine.Am energie.Sper ca sa fie bine acum deoarece l-am luat la 24 de ore de la contactul sexual.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 3mi-e foarte teama... am intrerupt brusc anticonceptionalele
- 8pot sa raman insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 9Pericol de sarcina?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 4Sarcina sau nu?
- 2posibilitate sarcina?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 2Sangerari...ajutor!
- 3Sex neprotejat în ziua 16 (ovulație)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lipsa ejacularii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: