Daca sunt insarcinata

27-02-2009
Ja
Nu este medic/terapeut
Ja
Am o intrebare am folosit contraceptive Tri-Regol si le-am schimbat cu Yasmin am folosit o luna si cand am inceput sa folosesc a doua luna dupa 3 zile a inceput sa ma doara sani si m-am oprit sa mai beau pastile, acum mi-a intarziat menstruatie.E posibil din cauza de la pastile?Mi-am facut test de sarcina si mi-a iesit negativ, mi-a intarziat cu 5 zile eu aveam menstruatia regulat.Va rog sa imi raspundeti ce mi se intampla, va multumesc.
1 comentarii
0
28-02-2009, ora 19:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sigur nu ai inlocuit un contraceptiv trifazic cu unul monofazic la indicatia medicului.E posibil ca din cauza acestui schimb sa ai probleme.Presupun ca Triregol nu ai mai gasit, dar trebuia inlocuit cu un altul cu compozitie asemanatoare.Cere si sfatul unui ginecolog sau a unui medic de la cabinetul de planificare familiala.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul