de 3 sapt mi-au aparut niste pete rosii pe penis

10-11-2007
rotterro
Nu este medic/terapeut
rotterro
de 3 sapt mi-au aparut niste pete rosii pe penis si am mici mancarimi, ma gandesc ca e o iritatie, contact sexual nu am avut de 3 luni, as vrea sa stiu ce medicamente sa iau, sau ceva creme. mentionez ca pe acele pete rosii se formeaza o pielita uscata. Va multumesc. Astept cu nerabdare un raspuns
2 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
In mod normal ar trebui sa consulti un dermato-venerolog.Este posibil ca in urma cu 3 luni sau de mai mult timp sa fi fost infestat cu orice germeni din sfera de transmitere sexuala.Poti sa-ti dai dupa igiena locala cu unguent Meclon de 2-3 ori/zi si sa iei 4 comprimate de Fasygin in doza unica (le iei pe toate 4 deodata).
0
28-12-2007, ora 00:00
brun3tu
Nu este medic/terapeut
brun3tu
buna ziua si eu am o problema. ieri am sesizat o mancarime.pe pielea care acopera capul penisului..mam dus mam spalat in timp ce ma spalam am observat ca se ia ceva.. albicios.. de pe capul penisului dupa ce sa uscat. am observat niste pete mai rosii dejur imprejur la petele rosi mici au un contur alb.. (asta se vede cand este pielea uscata pe capul penisului)am si pielea rosie ce pot face... ???? de igiena ma spal mereu am mereu grija.. un nr ceva la un specialist?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.