Pata rosie pe preput vizibila

De câteva săptămâni mi-a apărut pe prepuţ, puţin lateral stânga, o pată roşie, ce este puţin vizibilă atunci când nu fac sex şi destul de roşie după actele sexuale.Glandul, la bază e puţin roşu iar pielea de pe el nu stă întinsă, este zbârcită.Nu am dureri din cauza aceasta dar am senzaţia că pe zi ce trece se tot agravează.Oare să fie candidoză? Şi din start aş vrea să îmi spuneţi că nu este cancer...mersi anticipat!
8 comentarii

Te rugam sa iti faci o programare la un medic dermato-venero. Diagnostic nu iti poate da nici un medic pana nu te vede si pana nu iti face analizele de rigoare. Te rugam, nu neglija si mergi la medic!

Nimeni n-are nici cea mai vagă bănuială ? Singurul dermatolog din Tecuci este o femeie şi nu aş putea să merg la ea...vă daţi seama.

Din pacate tot acolo va tb sa mergi, la medic. Si chiar dc este femeie, medicul este un profesionist. Pt sanatatea ta, aceasta este recomandarea.

Ce te face sa crezi ca nu este cazul sa mergi la un dermatolog femeie? Nu este cazul sa te jenezi. Aceasta este specialitatea dumneaei, pe care o practica zi de zi. Trebuie sa mergi la doctor!!!

Voiam să zic de ce nu aş vrea să merg, dar mă abţin. Totuşi mersi de sfaturi!

Şi apropo...măcar dacă se pricepea la munca pe care o face...am o dermatită seboreică de aproximativ 4 ani şi cu cremele pe care mi le-a dat nu mi-a trecut nimic ci mai tare s-a agravat.Cine ştie ce naiba îmi mai spune că am...

Buna ziua am si eu o problema... de 2-3 luni mi-a aparut in zona testiculelor o pata de culoare alba care imi provoaca mancarimi puternice, plus imi apar niste urme albe, ceva care seamana cu matreata. Va rog ajutor !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 4Penis rosu..:(
- 69Bubite pe capul penisului
- 10vreo sansa????
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 13mancarimi vaginale
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 1Pata rosie pe penis
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 3varice si vase sparte pe penis
- 0Problema cu pielea penisului.
- 1Ciuperca penis
- 1Pete mici si rosii pe penis si preput
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 0Probleme despere penis
- 1Marime penis
- 0Pata rosie pe penis
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: