de ce intarzie mensruatia asa mult???
buna.nu mia mai venit menstruatia dupa 30 mai.la inceput am crezut k putea fi vorba de o sarcina...
am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
am avut cateva zile scurgeri de culoare maro.dar acum sa schimbat culoarea spre galben atunci cand se usuca p lenjeria intima.???
am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
am avut cateva zile scurgeri de culoare maro.dar acum sa schimbat culoarea spre galben atunci cand se usuca p lenjeria intima.???
12 comentarii
Buna Georgiana ai luat anticonceptionale?aceste scurgeri ar putea fi o ciuperca(sunt ambundente.miros urat?)nush cat timp a de cand ai facut testul de sarcina?ar trebui sa mergi lu un ginecolog ;)
nu am luat anticonceptionale niciodata.nu sunt abundente si nici nu miros urat.si testul lam fc saptamana trecuta.
buna crystyna.cryss!aceste simptome le am eu...adica folosesc anticonceptionale dar la mn nu e vb doar de cateva picaturi ci este vb de ciclul lunar care curge in mod normal doar ca are un miros f ciudat fata de celelalte dati in care nu folosisem anticonceptionale iar culoarea este una normala ca si pana acum.desprece este vorba?de la aceste pastilute a aparut acest miros oribil? poate fi vorba de o sarcina? eu inca sunt in dubii...urmareste subiectul "sunt sau nu insarcinata?urgent" si spune-mi si mie despre ce poate fi vorba. mersi frumos...
Buna Viviana acel miros nu este de la anticonceptionale(nu cred)cand nu ai menstruarie ai vreo scurgere ?ambuldenta ceva de genul(care in timp dak nu o tratezi isi schimba culoare(branzoasa) ? dak ai luat corect anticonceptionalele nu ai cum sa fi insarcinata asta dak ai uitat vreo pastila sh ai avut contact sexual in acea zi.
inteleg...nultumesc frumos!si exista totusi posibilitatea sa fiu insarcinata daca am intretinut rel sexuale iar dupa aceste relatii, la termen de 2saptamani mi-a venit si menstruatia cu intarziere de doar catevazile?iar anticonceptionalele le-am folosit imediat dupa aceste relatii sexuale neprotejate care au sfarsit cu ejacularea in interior?
pt.a fi protejata de anticonceptionale treb sa le iei 7 zile sh apoi poti intretine relatii sexuale, dar dak le folosesti dupa aceste relati nu te vor priteja deloc.da vrei o pastiluta de urgenta ia ESCAPELLE dak o pei pan in 72 de orede de la acel contact sexual nu ramai(nu stiu prea multe de aceea pastila dak te intereseaza cauta prospestul pe net;).anticonceptionalele trebuiesc incepute (dak le iei pt prima data sau ai factu o pauza mai mare)din prima zi a menstruatiei astfel iei cele 21 de pastilute cand le termini faci o pauza de 7 zile in care in aceva pauza iti vine menstruatia indiferent de ce zi apoi in a 8 zi incepi urmatoarea folie de pastiluti.
pai si pastilutele maro, cu ele ce se intampla nu le mai iau?
a pai nush ce fel de anticonceptionale iai, am crezut ca sunt 21de pastilute u cred ca ai 28.dak e asa iale.eu mam referit la cele de 21 de zile.
da eu le folosesc pe cele cu 28 de pastilute si din cate am inteles cele maro se folosesc in perioada de menstruatie
a da scz eu am crezut ca iei 21 sh intre folii treb sa faci pauza de 7 zile pt a-ti veni menstruatia.dar dak iei cele 28 inseana ca in foc de pauza le iei pe cele 7 maro.
Buna
In luna ianuarie am avut menstruatie cu o zi inainte de ziua normala de menstruatia Romans cont de faptului ca am menstruatii fixe, durata 28/4 iar luna acestea mi a intarziat menstruatia 4 zile. Am facut testul a iesit negativ, nu am avut dureri de spate, abdomen, etc. Ar trebui sa ma ingrijorez ? Sa consult un medic ? Nu mi s a mai intamplat asta pana acum
In luna ianuarie am avut menstruatie cu o zi inainte de ziua normala de menstruatia Romans cont de faptului ca am menstruatii fixe, durata 28/4 iar luna acestea mi a intarziat menstruatia 4 zile. Am facut testul a iesit negativ, nu am avut dureri de spate, abdomen, etc. Ar trebui sa ma ingrijorez ? Sa consult un medic ? Nu mi s a mai intamplat asta pana acum
sunt practic in aceiasi situatie, am intarziere de 3 zile si imi este asa frica, in timpul relatiilor ne-am protejat, iar menstruatia mea era oarecum regulata 26 zile, 5 zile pe luna, acum insa sunt asa stresata, nush de ce intarzie- ti-a mai venit menstruatia, cat a intarziat-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 3sunt gravida?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 4sarcina cu trompe legate
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 1Intarziere menstruatie
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 8Sunt gravida?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 0Sarcina ?
- 0Întârzierea menstruației
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? menstruatia intarziata