de ce intarzie, oare. atat de mult?
bine, acum. am fost extrem de agitata si v-am bombardat cu tot felul de intrebari.dar acum un fapt s-a elucidat; nu sunt insarcinata.
caz; ma aflu la prima pauza de anticonceptionale diane 35, dar inrazierea de menstra e foartemare (dupa parerea mea), de 15 zile. au trecut 43 de zile de la ultima menstra. azi dimineata, la 15 zile de intarziere am facut al doilea test de sarcina (SURE CHECK) care a iesit si de asta data negativ. il mai facusem lunea trecuta si, desigur, tot negativ imi arata. am respecvtat strict instructiunile si mentionez ca testul se afla in termenul de valabilitate.
TOTUSI, nedumerirea mea este;
Care sunt motivele pt care poate intarzia atat de mult un ciclu? Raceala sau doar o dereglare foarte mare de la anticonceptionale? Am mai facut pauze de diane 35 cate 2 luni pe an si niciodata nu mi-a intarziat atat de mult!!???
UN RASPUNS, VA ROG!
caz; ma aflu la prima pauza de anticonceptionale diane 35, dar inrazierea de menstra e foartemare (dupa parerea mea), de 15 zile. au trecut 43 de zile de la ultima menstra. azi dimineata, la 15 zile de intarziere am facut al doilea test de sarcina (SURE CHECK) care a iesit si de asta data negativ. il mai facusem lunea trecuta si, desigur, tot negativ imi arata. am respecvtat strict instructiunile si mentionez ca testul se afla in termenul de valabilitate.
TOTUSI, nedumerirea mea este;
Care sunt motivele pt care poate intarzia atat de mult un ciclu? Raceala sau doar o dereglare foarte mare de la anticonceptionale? Am mai facut pauze de diane 35 cate 2 luni pe an si niciodata nu mi-a intarziat atat de mult!!???
UN RASPUNS, VA ROG!
1 comentarii
uneori, ciclul poate intarzia si o luna. Motivele sunt multe - hormonale, stres, o raceala mai puternica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 2menstruatie intarziata
- 1Simptome false?
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Întârzierea menstruatiei
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Sarcina?
- 1Menstruatie intarziata
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Întârzierea menstruației!