de ce nu-mi vine menstruatia?

buna.ultima menstruatie a fost p 30 mai si luna aceasta am mai avut 2...3 niste scurgeri.ma asteptam sami vina dar:-S.insarcinata nu sunt k am facut test de sarcina si a iesit negativ.dar nu imi vine ciclu c sa fac????
5 comentarii

buna.parerea mea este sa mergi l un control ginecologic pt k testele de sarcina nu st intotdeauna sigure, am o prietena care a stat asa pana in luna a 5a ca testele ii ieseau negative.nu vreau sa te sperii dar cel mai bn este sa mergi s faci un control.

poate sa numi vina si din cauza k eu nu prea mananc nu beau apa.adik nu am o viata prea sanatoasa.

si nu cred k sunt insarcinata k nu am simptome si cand am fc dragoste cu iubitu meu nu a ejaculat in mine.ar pt orice eventualitate o sa mai fac un test de sarcina sau merg l doctor

daca nu ai simptome e ok..nu are legatura ca nu mananci si bei apa cu asta...nici eu nu prea mananc.sunt zile in care mananc un mar.apa daca beau un pahar pe zi e mult..si e regulat.cel mai bn e s mergi l medic pt k iti da si un tratament pt asa ceva..mie mi s intamplat sa nu'mi vina si am mers l medic si mi'a dat niste pastile duphaston...am luat 5 zile.si mi'a venit. d l pastilele astea.sunt pt asa ceva.numai k mai bn mergi l medic...

ms mult pr raspuns...adik chiar vb cu pr meu daca ar fi sa fiu insarcinata ar trb sa am simptome.si eu am inceredere in testul de sarcina kre lam fc.pt k am mai luat unu si a fost bun si mia zis si o prietene de el k si ea a cumparat tot la fel.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intarzierea menstruatiei
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 3Scurgere vaginala cu stratii de sange
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 8Scurgere albicioasa...
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 5Sarcina sau nu?
- 3Scurgeri roziatice
- 3intarziere menstruatie
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 4Mi-a intarziat 15 zile!
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 2Menstruatia intarziata.
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: