de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna

de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna si acum imi dau seama sau nici nu stiu ??nu am inteles eu bine cum se ia.eu luam una in max 48 ore de la contact si peste vreo 2saptamani mai luam una in aceleasi conditii.Acum mi-a intarziat 10 zile oare sunt gravida?
2 comentarii

E foarte posibil sa fii gravida. oricum modelul dupa care iei postinor e complet gresit. O simpla citire a prospectului din cutie te-ar fi orientat. Fireste, doamnele de la farmacie care vind Postior ca pe bomboanele Mentosan ar fi putut si ele sa te indrume, Un test de sarcina te-ar putea lamuri daca esti gravida sau nu. Eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet de planning familial si sa discuti acolo cu medicul despre metodele de contraceptie si cum se folosesc ele, asta te va ajuta sa alegi o metoda eficienta pe care sa o utilizezi corect

si eu acum cand am citit inca odata prospectul mi-am dat seama ca nu am inteles bine, poate cu gandul la postinorul vechi, dar oricum testul mi a iesit gravida asa ca ma duc la doctor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 2postinor - posibila sarcina?
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 2postinor 2 urgent!
- 4postinor 2 si rh negativ
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 4postinor 2 urgent!
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 3postinor-2-efecte
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 1POSTINOR 2
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 0efect advers POSTINOR sau...?
- 1E posibil?
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
Mai multe informații despre: postinor