degete amortite numai noaptea
In fiecare noapte imi amortesc degetele dela mana dreapta.Scutur mana si imi trece.Mentionez ca am luat Sortis 10 mg timp de 4 luni. L-am intrerupt acum 1 luna, considerand ca e o reactie adversa conform prospectului. Degetele imi amortesc in continuare. Colesterolul total este 250.
O problema mai veche este la genunchiul stang.Simt o durere intr-un singur punct. Durerea creste si poate sa cuprinda tot genunchiul atunci cand ma supar. Aplic usor un unguent cu Heparina si imi trece IMEDIAT. Aceasta mie imi spune ca e o problema de circulatie si ma sperie ca ar putea fi vorba de stent. Apelez la dvs. si sper sa fie alt diagnostic.
De 7 luni am inceput regim strict pt. colesterol. multumesc mult
O problema mai veche este la genunchiul stang.Simt o durere intr-un singur punct. Durerea creste si poate sa cuprinda tot genunchiul atunci cand ma supar. Aplic usor un unguent cu Heparina si imi trece IMEDIAT. Aceasta mie imi spune ca e o problema de circulatie si ma sperie ca ar putea fi vorba de stent. Apelez la dvs. si sper sa fie alt diagnostic.
De 7 luni am inceput regim strict pt. colesterol. multumesc mult
1 comentarii
ar trebui un examen neurologic si EMG
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 4amorteala la degete si tremuratul mainii
- 2ambele maini amortite in timpul noptii - ce sa fac?
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 3amorteli maini
- 1amortirea degetelor de la maini
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 1degete amortite
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 1Amorteli ale bratelor
- 1Tunelul carpian
- 2Mâna dreaptă amorțită
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 1Amorteala si racire a mainii stangi in timpul somnului
Mai multe informații despre: amorteala degetului amorteala mainilor