degete crapate
am o fetita de 8 ani si de cand era mica la o anumita perioada de timp i se crapa degetele numai pe buricele degetelor.
am fost la cativa medici dermatologi dar nu mi-au dat un diagnostic.mi-au spus ca face alergie la praf, detergent, creta.
nu este asa deopareceam urmarit si cand ii aparea nu avea contact cu nimic din cele zise.am mers la alt medic mi-a spus ca are lipsa de vitamine.am facut tratament cu mai multe unguente simultan si cu pastile degeaba.i-a aparut din nou.nu pot depista de la ce este nu-i apare intr-o singura perioada a anului ci din cand in cand.ce sa fac?unde sa mai merg cu ea? ce poate fi?
am fost la cativa medici dermatologi dar nu mi-au dat un diagnostic.mi-au spus ca face alergie la praf, detergent, creta.
nu este asa deopareceam urmarit si cand ii aparea nu avea contact cu nimic din cele zise.am mers la alt medic mi-a spus ca are lipsa de vitamine.am facut tratament cu mai multe unguente simultan si cu pastile degeaba.i-a aparut din nou.nu pot depista de la ce este nu-i apare intr-o singura perioada a anului ci din cand in cand.ce sa fac?unde sa mai merg cu ea? ce poate fi?
1 comentarii
buna, daca analizele sunt bune, nu ar trebui sa va preocupati dar totusi faceti si testul de alergi, poate asa descoperiti sa fie alergica la ceva, va mai dau un sfat sa o dati cu biter suedez e cel mai bun produs care il avem !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Tuse lătrătoare fetiță de 10 ani
- 1Copil 8 ani picături greșite în ochi
- 1Intrebare temperatura luata sub brat la copi
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 0Interpretare analize
- 0Viroza sezon - tusea nu trece
- 0Encoprezis fetita de 8 ani și jumatate
- 1Erectia la copii
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 1Stare de rău fetita de 11 ani