Dereglare hormonala

11-12-2018
Hxhvbvjbnb
Nu este medic/terapeut
Hxhvbvjbnb
In luna octombrie am avut contact sexual, iar menstruatia mi-a venit pe 9 noiembrie si m-a tinut pana pe 15. Numai ca de data asta m-a tinut mai mult decat ma tinea de obicei. A tinut 6 zile si a fost abundenta si prelungită. Nu aveam ciclu regulat. E o dereglare hormonala ? Am mai avut si cheaguri mari de sange, iar acum cateva zile m-au durut sanii (simptomul asta nu l-am avut vreodata). Ce ma îngrijorează si imi da bătăi mari de cap e ca nu mi-a venit pana acum, si cred ca trebuia sa vina pe 10-11. De ce ? Sarcina nu are cum sa fie, nu ? Daca mi-a venit menstruatia luna trecuta si a fost intr-o cantitate mare, nu are cum sa fi ramas, nu ? Imi va veni luna asta ? Va rog mult, vreau un raspuns ca nu mai mai pot linistii. Multumesc
2 comentarii
0
11-12-2018, ora 14:03
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa consultati un medic ginecolog; este dificil sa va dea cineva pe internet un raspuns correct legat de problema cu care va confruntati deoarece chiar daca simptomele sunt similare diagnosticele difera.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
11-12-2018, ora 14:45
Hxhvbvjbnb
Nu este medic/terapeut
Hxhvbvjbnb
Dar ce vreau sa stiu cel mai mult... Daca menstruatia a venit luna trecuta intr-o cantitate mare, e imposibil sa fi ramas, nu ?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul