Dereglare hormonala sau sarcina?
Am 18 ani si de cand ma stiu am avut ciclurile menstruale neregulate. Pe 20 octombrie, la o zi dupa ce mi s-a terminat ciclul, am avut contact sexual neprotejat, insa partenerul meu nu a ejaculat in mine. De cateva saptamani am dureri in partea dreapta a abdomenului (la inceput credeam ca am apendicita), sub coasta, cateodata in tot abdomenul, chiar si rinichii. Ma dor si ovarele. Menstruatia nu mi-a mai venit de atunci, insa nu stiu daca as putea fi insarcinata din moment ce singurele simptome pe care le am sunt sanii mai mari (dar nedurerosi), o usoara ameteala foarte rar si scurgere vaginala mai abundenta decat in general.
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 4intarzierea menstruatiei
- 9probleme menstruale
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Sarcina sau probleme?
- 1Intarziere ciclu
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 0Întârzierea menstruatiei
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Posibila sarcina
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Sarcina?
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: