Dereglare hormonala sau sarcina?
Am 18 ani si de cand ma stiu am avut ciclurile menstruale neregulate. Pe 20 octombrie, la o zi dupa ce mi s-a terminat ciclul, am avut contact sexual neprotejat, insa partenerul meu nu a ejaculat in mine. De cateva saptamani am dureri in partea dreapta a abdomenului (la inceput credeam ca am apendicita), sub coasta, cateodata in tot abdomenul, chiar si rinichii. Ma dor si ovarele. Menstruatia nu mi-a mai venit de atunci, insa nu stiu daca as putea fi insarcinata din moment ce singurele simptome pe care le am sunt sanii mai mari (dar nedurerosi), o usoara ameteala foarte rar si scurgere vaginala mai abundenta decat in general.
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 5probleme cu menstruatia
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 3Posibil sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstruația
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: