dereglare menstruala

15-12-2009
adrianaz.
Nu este medic/terapeut
adrianaz.
Buna ziua. Ma confrunt pentru prima data cu o problema legata de menstruatie. Am 33 de ani, nu am copii si pana acum am avut un ciclu menstrual regulat, la 27 de zile. Singurul aspect neplacut in perioada premenstruala erau durerile de sani. Luna trecuta ciclul menstrual a venit exact la 27 de zile, in 25 noiembrie, asa ca ma asteptam ca luna aceasta sa vina prin 21. Totusi, ieri, 14 decembrie, am inceput sa sangerez foarte putin, cateva pete mici dimineata, care au reaparut si azi. Vreo doua saptamani am avut sanii umflati si durerosi insa aceste simptome au incetat ieri.
Nu am alte semne de alarma, dureri sau alte modificari fiziologice, insa as vrea sa stiu care poate fi cauza. Se poate instala ciclul menstrual la 20 de zile? Si de ce nu exista flux sanguin in acest caz, pt. ca ciclurile mele erau destul de abundente in primele 2 zile mai ales, iar durerile de sani persistau inca vreo 2-3 zile dupa instalarea ciclului. Va multumesc.
1 comentarii
0
16-12-2009, ora 09:27
adrianaz.
Nu este medic/terapeut
adrianaz.
Am uitat sa precizez ca nu iau anticonceptionale. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns