Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
Buna!!!
Vreau sa spun ca ultima data mi-a venit menstruatia pe 28 martie ( de regula mie imi vine menstruatia cu cateva zile inainte de data venirii lunii precedente 4-5-6 zile).Ex:mi-a venit pe 28 martie...iar acum in aprilie presupun ca trebuia sa imi vina in jur de 23-24 aprilie.
Azi suntem deja in 27 si tot nu mi-a venit..precizez ca dupa ce mi-a venit ultima data menstruatia am avut si cateva contacte sexuale neprotejate...dar fara sa ejaculeze in mine.
Tin sa mai spun ca de cateva zile (2-3) simt o durere menstruala minora ca si cum mi-ar veni, dar nu imi vine, inainte aveam putine cosuri pe fata dar de 1-2 saptamani imi apar mereu(folosesc si tratament si tot nu imi trec), am si o usoara stare de somnolenta, si este prima oara cand de la un simplu miros...imediat dupa, simt o minora senzatie de greata.
PS2:Viata sexuala mi-am inceput-o in urma cu (aprox 3 luni)
PS:am si o imensa frica de o posibila sarcina!!!
Vreau sa spun ca ultima data mi-a venit menstruatia pe 28 martie ( de regula mie imi vine menstruatia cu cateva zile inainte de data venirii lunii precedente 4-5-6 zile).Ex:mi-a venit pe 28 martie...iar acum in aprilie presupun ca trebuia sa imi vina in jur de 23-24 aprilie.
Azi suntem deja in 27 si tot nu mi-a venit..precizez ca dupa ce mi-a venit ultima data menstruatia am avut si cateva contacte sexuale neprotejate...dar fara sa ejaculeze in mine.
Tin sa mai spun ca de cateva zile (2-3) simt o durere menstruala minora ca si cum mi-ar veni, dar nu imi vine, inainte aveam putine cosuri pe fata dar de 1-2 saptamani imi apar mereu(folosesc si tratament si tot nu imi trec), am si o usoara stare de somnolenta, si este prima oara cand de la un simplu miros...imediat dupa, simt o minora senzatie de greata.
PS2:Viata sexuala mi-am inceput-o in urma cu (aprox 3 luni)
PS:am si o imensa frica de o posibila sarcina!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 4Pot ramane insarcinata?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 2Pot fi insarcinata?
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 10Pot sa raman?
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 1Pot fi insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 4Care este riscul...?
- 3risc de sarcina?
- 1dereglari CM?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 0Sunt gravidă?
- 1Semne de sarcina
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: