Atacuri de panica cu dureri de piept

11-06-2025
Nothing 2
Nu este medic/terapeut
Nothing 2
Scriu in acest mesaj cu speranta ca cineva ma poate ajuta in legătură cu atacuri de panică cu dureri de piept. Eu am un diagnostic de schizofrenie paranoida, beau medicamente in fiecare zi si problema mea este ca fac atacuri de panica de intensitate minimă. Mi se întâmplă câteodată atunci cand ies afară si Mi Se Pare ca sunt urmărit. Când mă ia panica am un discomfort in zona pieptului, ca o mica durere pe partea stânga. Medicul psihiatru mi-a spus sa iau Anxiar la nevoie. Sunt si alte pastile, suplimente, nu stiu altceva pentru atacuri de panica cu dureri de piept? Mulțumesc.
4 comentarii
0
11-06-2025, ora 14:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru atacurile de panica se da antidepresiv dar cu toate ca iei medicatie tu te mai simti urmarit. Din cauza asta dr. nu iti da antidepresiv. Antidepresivul creste serotonina. Ia Anxiarul la nevoie. Eu iau numai cand ies din casa.
Sau intreaba-l daca poate sa iti dea Spitomin. Care nu e o benzodiazepina si merge doar pe anxietate.
Comunica cu dr. tau sa iti gaseasca si tie un tratament sa te simti mai bine si cand iesi din casa.
0
13-06-2025, ora 15:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti sa faceti si un control cardiologic si masurati-va pulsul. Trebuie sa fie sub 100.
0
13-06-2025, ora 16:22
Nothing 2
Nu este medic/terapeut
Nothing 2
Mă simțeam rău că nu mai luam antidepresiv. Acum am reluat Serodeps. Pe mine mă îngrijorează tremorul si durerile in piep cand mai fac câteodată atacuri de panica. Pulsul e destul de mare in timpul crizelor de panica. Cat timp se ia Spitomin? Pot lua cu antidepresiv Serodeps si Rispolept soluție Abilify Orfiril plicuri Anxiar si Nootropil piracetam si melatonina 1 mg? Se pot lua in același timp toate medicamentele astea? Mulțumesc.
0
13-06-2025, ora 17:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Serodepsul nu e suficient?
De ce sa luati si Spitomin?
Nu trec atacurile de panica cu Serodeps?
Nu va mai luati pulsul in atacul de panica.
Il masurati la jumatate de ora dupa masa sau dupa orice efort. Atunci trebuie sa fie sub 100.
In atacul de panica desigur ca creste.
Trebuie sa aveti rabdare o luna cu Serodeps sa isi faca efectul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul