Despre mestruatie

Buna ziua am si eu o problema luna aceasta trebuia sa imi vina mestrutia pe 21 si in ziua de 21 cand trebuia sa imi vina mestruatia am facu sex cu prietenul meu protejat si de vro doua luni mi-a venit mestruatia pe aceasta data nu stiu ce se intampla. Are ceva daca am facut in ziua care imi venea mestruatia. Un raspuns va rog
2 comentarii

Parerea mea este ca nu este nicio problema atata timp cat n'ai avut niciun fel de sangerare si ati folosit metode de protectie!

Mltumesk mult pentru raspuns chiar sanbata mi-a venit mestruatia.M-am speriat foarte tare.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 3ce se intampla?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 4intarzieri mari de menstruatie
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 6Pot pastra sarcina?
- 1Intarzierea menstruatiei, medicul mi-a prescris Utrogestan
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 0Sunt insarcinata?
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 2Menstruație întârziată
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: