despre testele de sarcina
la cate zile de la ultimul contact sexual se poate face un test de sarcina? avand menstruatia neregulata, si contactu a fost in a 6 zi a menstruatiei fiind si ultima zi
2 comentarii
La 10 zile de la ultimul contact sexual. exista prospect test sarcina pe google si poate te lamureste. o vizita la un ginecolog nu numai pentru a fi consultata ci si pt a obtine informatii despre acest aspect al vietii ar fi indicat in special pentru anticonceptionale...le lua si bunicamea deci nu mai fiti asa timide!!!
In general un risc de a ramane insarcinata este mare in partea in mijloc a perioadei pe care o imparti in trei incepand cu prima zi a ciclului menstrual si urmatoarea prima zi a urmatorului ciclu sexual.
Dupa cum ai zis ca ai neregulat ar fi indicat cred si din punct terapeutic anticonceptionalele si pun pariu ca este si foarte abundent.
Urmatoarea vizita sa fie la un ginecolog!
In general un risc de a ramane insarcinata este mare in partea in mijloc a perioadei pe care o imparti in trei incepand cu prima zi a ciclului menstrual si urmatoarea prima zi a urmatorului ciclu sexual.
Dupa cum ai zis ca ai neregulat ar fi indicat cred si din punct terapeutic anticonceptionalele si pun pariu ca este si foarte abundent.
Urmatoarea vizita sa fie la un ginecolog!
livia_18 nu ai de ce sa iti faci probleme daca ai avut contact sexual in a 6 'a zi, nu vei ramane insarcinata, stai fara grija. Testul de sarcina se face la 2 saptamani de la contactul sexual suspect.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??