Despre testele de sarcina
Sucurile acidulate pot afecta rezultatul testelor de sarcina? In sensul ca am facut un test de sarcina la ora 6 dimineata(prima urina, asa cum impuneau instructiunile), insa la ora 4 trezindu-ma din somn am baut putin suc... Testul a iesit negativ insa menstruatia inca intarzie de 2 luni, ultima oara venind in ianuarie. Sunt virgina, dar am facut petting, fara penetrare...
5 comentarii
Daca intarzie de doua luni, te prezinti la medicul ginecolog sa vezi cauzele.
Pina la 18 ani se mai produc dereglari, dar 2 luni e cam mult.
Nu esti insarcinata dar nu te mai juca cu focul.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, un film pt tinerii care se gandesc sa inceapa relatiile sexuale.
Pina la 18 ani se mai produc dereglari, dar 2 luni e cam mult.
Nu esti insarcinata dar nu te mai juca cu focul.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, un film pt tinerii care se gandesc sa inceapa relatiile sexuale.
Stiu videoclipul, tocmai de aceea nu mi-am inceput viata sexuala... Cat despre o infectie sau ceva ce era explicat in clip, nu cred sa fie vorba, tinand cont ca eu aveam chilotii pe mine si nu s-a realizat practic contact. Teama mea este sa nu fi ajuns din lichidul preseminal pe labii si apoi in spatiul intravaginal ca sa se ajunga la o sarcina. Sa repet testul sau sunt clare sansele ca nu sunt insarcinata?... Am tot auzit povesti si nu stiu ce sa cred
Sunt clare. Dar ar trebui sa mergeti la medic. A intarziat prea mult. Dati cautare Google cauze ale intarzierii menstruale. Pot fi mai multe.
Ma gandesc ca ar fi stresul, sunt stresata de gandul ca as putea fi...si ma gandesc sa nu intervina si autosugestia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e gravida?
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 4test de sarcina
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 8Sunt insarcinata?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 1testu de sarcina
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 6test de sarcina pozitiv?
- 2test de sarcina fals negativ ?
- 0Sarcina fara simptome
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: