Detalii in privinta pastilei "Escapel"

Am avut contact sexual pe data de 3 iunie, in timpul contactului prezervativul sa rupt, dupa care am luat pastila "Escapel" in decurs de 3 ore dupa contact. Ultima data am avut ciclul pe 25 mai si trebuia sa-mi vina ciclul pe 18-20 iunie ceea ce nu sa intamplat.am facut test de sarcina pe data de 24 iunie si imi arata pozitiv.poate fi o greseala sau chiar sunt insarcinata?
Mersi anticipat!
Mersi anticipat!
4 comentarii

Probabilitatea sa fie o greseala este de 5 %, iar probablitatea sa fie vorba de o sarcina este de 95 %.

mersi pentru raspuns dar as mai avea o intrebare:
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?

mentionez ca a treia zi dupa ciclu nu am luat pastila "Escapel".si nici un fel de pastila
mersi
mersi

Daca prin "a treia zi dupa ciclu" intelegeti a treia zi numarand de la aparitia primei picaturi de sange, atunci probabilitatea de a fi ramas insarcinata cu acea ocazie este deosebit de mica.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 3dupa cat timp?
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 19Am uitat de iau pilula. Acum ce fac?
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 0greseala administrare diane 35
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 10Melleva 35 - acnee
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 5sunt insarcinata ?
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor escapelle
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: