Detalii in privinta pastilei "Escapel"

Am avut contact sexual pe data de 3 iunie, in timpul contactului prezervativul sa rupt, dupa care am luat pastila "Escapel" in decurs de 3 ore dupa contact. Ultima data am avut ciclul pe 25 mai si trebuia sa-mi vina ciclul pe 18-20 iunie ceea ce nu sa intamplat.am facut test de sarcina pe data de 24 iunie si imi arata pozitiv.poate fi o greseala sau chiar sunt insarcinata?
Mersi anticipat!
Mersi anticipat!
4 comentarii

Probabilitatea sa fie o greseala este de 5 %, iar probablitatea sa fie vorba de o sarcina este de 95 %.

mersi pentru raspuns dar as mai avea o intrebare:
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?

mentionez ca a treia zi dupa ciclu nu am luat pastila "Escapel".si nici un fel de pastila
mersi
mersi

Daca prin "a treia zi dupa ciclu" intelegeti a treia zi numarand de la aparitia primei picaturi de sange, atunci probabilitatea de a fi ramas insarcinata cu acea ocazie este deosebit de mica.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 2am luat pastila gresita
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 3Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 25pauza de 7 zile
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 7durere mana dreapra, anticonceptionale
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 1Protectia AC in caz de voma
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor escapelle
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: