Detoxifiere sistem limfatic
As dori sa stiu si eu cateva alimente, ceaiuri, tratamente pentru detoxifierea sistemului limfatic. Mentionez ca am fost diagnosticat cu sifilis, am facut tratament, fac in continuare dar imi trebuie si ceva care sa ajute pentru detoxifiere!
1 comentarii
0
07-05-2015, ora 20:39
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA
Buna seara,
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1sifilis
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 1sifilis
- 28Este sifilis?
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 10Detoxifierea organismului cu Colonix
- 5el a fost diagnosticat cu sifilis total AB, si eu - nu
- 5detoxifiere eficienta
- 1cum scap de sifilis?
- 0sifilis
- 7cum pot sa scap de sifilis
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 0Test sifilis
- 0la ce fel de detoxifiere sa apelez
- 1Sifilis secundar florid
- 2Sifilis prin contact oral?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul Detoxifierea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: