Detoxifiere sistem limfatic
As dori sa stiu si eu cateva alimente, ceaiuri, tratamente pentru detoxifierea sistemului limfatic. Mentionez ca am fost diagnosticat cu sifilis, am facut tratament, fac in continuare dar imi trebuie si ceva care sa ajute pentru detoxifiere!
1 comentarii
0
07-05-2015, ora 17:39
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA
Buna seara,
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul