diane 35

19-09-2012
dorina2000
Nu este medic/terapeut
dorina2000
buna, am si eu o intrebare...pentru prima data am avut ciclu seara..la ora 23, stiid ca contraceptivele se iau in prima zi a ciclului mnestrual am luat pastila de vineri, fiindca era vineri.intrebare-este posibil ca contraceptivele sa aiba efect sau nu, luind in cinsideratie faptul ca ciclul sa inceput tirziu si nici nu a fost prea abundent...deja a doua zi a mers mai mult.
2 comentarii
0
20-09-2012, ora 11:48
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Inteleg ca le-ai inceput de vineri, tot atunci venindu-ti si menstruatia, la ora 23. Daca administrezi pilulele din prima zi de sangerare atunci esti protejata din prima zi. Nu ai de ce sa iti faci griji, continua sa le iei la ora 23 mereu de acum inainte, daca este prea tarziu si trebuie sa dormi la ora aceea, atunci le poti decala cu o ora, doua mai devreme, si iti administrezi pilulele la ora 21, 22, cum iti e tie mai bine. Nu-i musai sa le iei la aceaasi ora fix.
0
20-09-2012, ora 16:09
dorina2000
Nu este medic/terapeut
dorina2000
Multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul