Dieta in raceli si gripe
Se recomanda evitarea consumului de alimente producatoare de mucus, cel putin pe perioada infectiilor, cum sunt alimentele acidifiante : cazeina din produsele lactate, carnea, zaharurile rafinate( dulciurile, produsele de cofetarie), zaharul alb, prajelile de toate felurile, excesul de fasole.Mancatul in exces a mai multor alimente la aceeasi masa combinate produc de asemeni mucozitati.
Consumati alimente detoxifiante si alcaline, hranitoare si usor de digerat cum sunt fructele, legumele, zarzavatul, sub forma cruda, de suc, coapte, fierte, supe calde, cereale integrale, fulgi de cereale, terciuri, mamaliga.
Ceaiurile calde cum sunt Plantusin sau Hapciu solubil ajuta la stimularea functiei de detoxifiere a organismului si faciliteaza expectoratia in tusea uscata.
Consumati alimente detoxifiante si alcaline, hranitoare si usor de digerat cum sunt fructele, legumele, zarzavatul, sub forma cruda, de suc, coapte, fierte, supe calde, cereale integrale, fulgi de cereale, terciuri, mamaliga.
Ceaiurile calde cum sunt Plantusin sau Hapciu solubil ajuta la stimularea functiei de detoxifiere a organismului si faciliteaza expectoratia in tusea uscata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8probleme la gat si masele
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 8ureche infundata
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 4Raceala ex-domiciliu (LOL)
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 7nas infundat foarte rau!
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 11BRONCHO-VAXOM????
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 1Raceala permanenta
- 5intrebare despre niste sechele la plamani
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei