dilema..

06-10-2008
anu_4u
Nu este medic/terapeut
anu_4u
am luat 6 luni anticonceptionale...si m-am gandit sa fac pauza o luna..ideea e ca trebuia sa-mi vina ciclu acum 4 zile..de sarcina nu e vb ca in perioada de pauza nu am avut contact si oricum am facut si un test de sarcina pt siguranta si a iesit negativ, , cred ca sunt racita jos..cat e normal sa intarzie??sau ce trebuie sa fac??mersi mult.
2 comentarii
0
06-10-2008, ora 00:00
P Tudor
Nu este medic/terapeut
P Tudor
Daca prezentati o simptomatologie(dureri, senzatie de jena, mancarimi, secretii anormale etc) cel mai bine ar fi sa va prezentati la un medic ginecolog pentru consult.
Dupa ciclul menstrual era neregulat inainte de anticonceptionale este posibil ca si acum, in aceasta luna de pauza, sa nu mai fie regulat, la 28 de zile si sa apara la intervalul de atunci.
0
06-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
E normal sa intarzie ptr. ca acum, ovarele ies din starea de depresie indusa de anticonceptional. Perioada de pauza de o luna mi se pare prea mica pentru restabilirea functiei ovariene sau a celorlalte glande asupra carora anticonceptionalul actioneaza direct sau indirect. Eu stiu despre o pauza de 3 luni din 12. Pe prospectul anticonc. nu se face nici o recomandare??
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul