dilema 2
am inceput tratamentul cu Marvelon abia luna trecuta, in a 5-a zi de menstruatie, motiv pt care mi s'a spus ca e nevoie de protectie suplimentara.de aceea am luat postinor 2 in perioada de 7 zile de pauza.iar acum daca am luat postinor sa inteleg ca imi va intarzia menstruatia?eu luni ar trebui sa reiau tratamentul cu Marvelon.e in regula? va multumesc
3 comentarii
postinor 2 nu reprezinta "protectie suplimentara"! postinor 2 este un contraceptiv de urgenta! de aia se si cheama "de urgenta", fiindca nu trebuie folosit ca o metoda contraceptiva uzuala, ci in cazuri extreme. protectie suplimentara inseamna prezervativ, diafragma, foite, etc...
asta stiu si eu ca nu constituie protectie suplimentara ci ''de urgenta'', si tocmai in lipsa unei protectii suplimentare am folosit o metoda de urgenta.deci.raspunsul la intrebarea mea care ar fi?/
asta stiu si eu ca nu constituie protectie suplimentara ci ''de urgenta'', si tocmai in lipsa unei protectii suplimentare am folosit o metoda de urgenta.deci.raspunsul la intrebarea mea care ar fi?/
Alte subiecte recente din această secțiune: