Dilema dupa avort chirurgical
Buna seara, am 20 de ani si pe data de 24 iulie a.c. am facut un avort chirurgical...am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu cam dupa o saptamana, neprotejat...dar cu mare atentie. Au trecut deja 5 saptamani si problemele tot nu mi-au venit...exista riscul de a fi insarcinata din nou?! Imi este ff frica sa-mi fac un test de sarcina...va rog frumos lamuriti-ma si pe mine...
1 comentarii
Daca deja v-ati omorat propriul copil, de ce nu obligati prietenul sa foloseasca prezervativ si sa preveniti si un alt avort ? E un lucru de bun simt. Conteaza mai mult placerea personala decat viata propriului copil ?
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 2un avort.am nevoie de un sfat
- 15anticonceptionale dupa avort
- 4ce medicamente trebuesc pentru avort
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 1singe in uter
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 6Pretul (maxim) avort la o clinica privata
- 9avort fara sa afle parintii
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 7Urmarile avortului
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 8Lupt sau renunt?
- 7Avort in a patra saptamana
- 1Avort
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 033 de ani și 3 avorturi: 2 cu Medabon
Mai multe informații despre: Avortul Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: