Dilema dupa avort chirurgical
Buna seara, am 20 de ani si pe data de 24 iulie a.c. am facut un avort chirurgical...am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu cam dupa o saptamana, neprotejat...dar cu mare atentie. Au trecut deja 5 saptamani si problemele tot nu mi-au venit...exista riscul de a fi insarcinata din nou?! Imi este ff frica sa-mi fac un test de sarcina...va rog frumos lamuriti-ma si pe mine...
1 comentarii
Daca deja v-ati omorat propriul copil, de ce nu obligati prietenul sa foloseasca prezervativ si sa preveniti si un alt avort ? E un lucru de bun simt. Conteaza mai mult placerea personala decat viata propriului copil ?
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 6avort habitual ce inseamna?
- 8Dreptul la Viata - campanie nationala anti-avort
- 3la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 11despre avort + sterilet
- 4chiuretaj - dupa 5 zile am inceput sa sangerez
- 7vreau un bebe
- 3exista avort fara anestezie?
- 6avort fare prezenta la doctor, posibil?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 6Pretul (maxim) avort la o clinica privata
- 3Chiuretajul se face incepand cu saptamana a 5-a sau a 6-a?
- 9se mai poate face ceva?
- 2se numeste avort?
- 2Ameteli stari de voma frisoane
- 0Primul Avort
Mai multe informații despre: Avortul Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: