Dilema dupa avort chirurgical
![Elena2895](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, am 20 de ani si pe data de 24 iulie a.c. am facut un avort chirurgical...am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu cam dupa o saptamana, neprotejat...dar cu mare atentie. Au trecut deja 5 saptamani si problemele tot nu mi-au venit...exista riscul de a fi insarcinata din nou?! Imi este ff frica sa-mi fac un test de sarcina...va rog frumos lamuriti-ma si pe mine...
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca deja v-ati omorat propriul copil, de ce nu obligati prietenul sa foloseasca prezervativ si sa preveniti si un alt avort ? E un lucru de bun simt. Conteaza mai mult placerea personala decat viata propriului copil ?
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 8Dreptul la Viata - campanie nationala anti-avort
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 4ce medicamente trebuesc pentru avort
- 4Iminenta de avort?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 14chiuretaj
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 4pana la cate saptamani se poate face avortul?
- 2Ameteli stari de voma frisoane
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 1Anticoncepționalele provoacă avort?
- 1Trauma avortului
Mai multe informații despre: Avortul Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: