dileme

08-10-2008
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
iau AC diane de mai bine de un an jumate.. initial, jumatate de an dupa care am facut o pauza de cateva luni, reluand din nou tratamentul ( pt ovare micropolichistice) si mai nou ca metoda contraceptiva( iau si in ziua de azi). Se pare ca in cazul meu, tratamentul a dat roade si chisturile incep sa dispara. Eu as vrea sa folosesc diane in continuare ca metoda contraceptiva pentru ca ma simt foarte bine cu ele. Cam cat timp le-as putea folosi fara sa ma gandesc la efecte negative ? ( referindu-ma in special la conceptie si daca poate afecta fertilitatea daca este folosit in timp indelungat deoarece nu as dori sa ma trezesc cu probleme atunci cand voi dori un copil ). astept opiniile si sfaturile dumneavoastra. multumesc
1 comentarii
0
09-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
cam o dată la un an se face pauză cel puţin 3 luni pentru a fi sigură că nu e afectată fertilitatea
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul