dileme cu privire la sarcina
Buna ziua!
Impreuna cu iubitul meu am stabilit ca incepand din jumatatea anului viitor vom incerca sa avem un copil. Eu sunt fumatoare de aproape 7 ani si iau si anticonceptionale, tot de 7 ani, cu pauza 1 luna pe an. Intrebarile mele sunt:
- este suficient daca ma las acum de fumat, sau efectele nicotinei raman mai mult in organism? sportul sau altceva, poate elimina mai rapid nicotina din corpul meu?
- cu cat timp inainte de concepere este indicat sa intrerup tratamentul cu anticonceptionale
- noua ne-ar placea sa nasc vara, de preferat in perioada 23 iulie - 22 august, deci asta ar insemna ca trebuie conceput in perioada 23 octombrie - 22 noiembrie; ce ar trebui sa fac pentru a ma ajuta ca in perioada respectiva sa raman gravida?
Va multumesc anticipat pentru raspuns, si in numele iubitului meu!
O saptamana frumoasa tuturor,
Cristina
Impreuna cu iubitul meu am stabilit ca incepand din jumatatea anului viitor vom incerca sa avem un copil. Eu sunt fumatoare de aproape 7 ani si iau si anticonceptionale, tot de 7 ani, cu pauza 1 luna pe an. Intrebarile mele sunt:
- este suficient daca ma las acum de fumat, sau efectele nicotinei raman mai mult in organism? sportul sau altceva, poate elimina mai rapid nicotina din corpul meu?
- cu cat timp inainte de concepere este indicat sa intrerup tratamentul cu anticonceptionale
- noua ne-ar placea sa nasc vara, de preferat in perioada 23 iulie - 22 august, deci asta ar insemna ca trebuie conceput in perioada 23 octombrie - 22 noiembrie; ce ar trebui sa fac pentru a ma ajuta ca in perioada respectiva sa raman gravida?
Va multumesc anticipat pentru raspuns, si in numele iubitului meu!
O saptamana frumoasa tuturor,
Cristina
1 comentarii
Mie un medic mi-a zis ca abia dupa un an de abstinenta se elimina nicotina din organism.Iar despre anticonceptionale, ideal ar fi sa ramai insarcinata dupa min 6 luni de la intreruperea anticonceptionalelor.Iar cu privire la mom. conceptiei unui copil...exista anumite pozitii care favorizeaza conceptia, dar cel mai importanta este sa faceti dragoste cant esti la ovulatie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Fertilizare in vitro
- 0Adoptia
- 0A ajutat Profecund pe cineva?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
- 0Histerosonografie Fertilitate 2023
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
- 1Vreau un copil după trei ani de alăptat și am in total 4 copii
- 1Spermograma
- 0Nu rămân insarcinata