Dinte asezat gresit

27-01-2023
utilizatornou2023
Nu este medic/terapeut
utilizatornou2023
Buna ziua! Deci am o problema, am un dinte care este diferit de rest-ul dintilor, acesta este asezat diferit este umpic mai in spate ca restu si nu stiu ce pot sa fac
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 06:34
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

dacă dinte este poziționat diferit decât ceilalți dinți și nu vă place aspectul, există mai multe opțiuni disponibile pentru a remedia problema. În primul rând, este important să discutați cu un medic dentist pentru a evalua situația și pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de tratament în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Iată câteva opțiuni de tratament care ar putea fi disponibile în cazul în care aveți un dinte poziționat diferit:

Aparat dentar: Dacă dinte este așezat diferit și este înconjurat de alți dinți sănătoși, poate fi necesar să purtați un aparat dentar pentru a îl muta în poziția corectă. Există diferite tipuri de aparate dentare, inclusiv cele metalice, ceramice sau invizibile (cum ar fi Invisalign) care vă pot ajuta să vă aliniați dinții în mod eficient și estetic.

Frezare dentară: În cazul în care dintele diferit este puțin mai mare decât ceilalți dinți, sau este așezat într-o poziție incomodă, poate fi necesară o procedură de frezare dentară. Acest proces implică îndepărtarea unei cantități mici de smalț din suprafața dintelui pentru a-l reduce în dimensiune și pentru a-l modela astfel încât să se potrivească cu ceilalți dinți.

Coroane dentare: În cazul în care dintele diferit este grav afectat sau deteriorat, poate fi necesar să înlocuiți partea sa vizibilă cu o coroană dentară. Aceasta este o acoperire durabilă și îi restabilește aspectul și funcționalitatea.

Este important să discutați cu un medic dentist pentru a afla care este cea mai bună opțiune de tratament pentru dvs. în funcție de nevoile și preferințele dvs. personale.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinți deplasați - opțiuni de tratament
  •