Taiere coroana ceramica pe zirconiu

23-01-2021
Kikyo
Nu este medic/terapeut
Kikyo
Buna ziua. Am tot cautat informatii pe internet si nu reuzesc sa aflu exact la ce sa ma astept. Am avut un accident in copilarie si radacinile a doi dinti din fata, au suferit asa incat nervii au murit fara sa realizez si m am trezit cu infectie la ambii. Unul a avut granulom si a fost extras prin operatie, celalalt s.a putut curata prin canal. Dupa toate astea, am decis sa.i imbrac pe toti din fata, adica 6 dinti. Acestia au fost imbracati individual cu ziconiu si ceramica.
Cei doi afectati sunt cu pivot metalic. Ceilalti au nervul scos dar cu dintele meu.
Problema este urmatoarea. Nu sunt multumita de culoare. Vreau sa schimb toate coronitele insa imi este teama de taierea acestora. Ce riscuri sunt? Se taie greu o astfel de coroana? Se poate fractura vreun dinte, la taiere?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
1 comentarii
0
27-10-2021, ora 21:11
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
Buna ziua! Oxidul de zirconiu este intr-adevar un material foarte dur, dar cu siguranta se poate indeparta prin taiere. Cu atentie sporita si rabdare lucrarile pot fi indepartate fara a se deteriora dintii ce sustin aceste lucrari in cursul procedurii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: