Disfunctie erectila, 18 ani | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie erectila, 18 ani

27-10-2021
Mirel2002
Nu este medic/terapeut
Mirel2002
Incepand cu luna august (suntem aproape in noiembrie) nu mai am erectie dimineata, iar daca imi provoc una (se produce foarte greu) nu rezista prea mult...Imi dau totusi drumul o data la 3 saptamani, f repede.
Sufar de diabet de mic copil, dar mereu l am gestionat cum trebuie. hemoglobinele glicozilate mereu le am tinut intre 6 si 7, ultima a fost 6, 1 luna trecuta.
Mi am facut zilele astea o serie de analiize si mi au iesit impecabile toate(inclusiv cele la care ar fi putut exista valori mai ridicate din cauza diabetului au iesit bine cum ar fi glucoza sau corpii cetonici din urina), iar testosteronul 8.00 ng/ml ceea ce este foarte bine.(valorile normale fiind intre 3 si 9).

Din august am inceput pregatirea mai serioasa pentru medicina..in ultima sapt n am mai invatat si nici nu am fost la meditatii pentru a incerca sa ma linistesc si din considerentul ca nu prea ma atrage acest domeniu.
Mi ar placea sa am relatii cu fete acum, dar imi e groaza cand ma gandesc ca nu se scoala sau ma termin in cateva secunde. de asemenea, testiculele au un aspect dubios fiind destul de lasate.

intrebarea mea este: Doar din cauza psihicului am probleme cu erectia sau ar trebui sa mi mai fac niste analize suplimentare ?
1 comentarii
0
21-01-2022, ora 17:51
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E destul de probabil ca principala cauza a acestei probleme sa fie una psihica.
E util insa sa faci o evaluare si la un urolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: