Disfunctie erectila, 18 ani
Incepand cu luna august (suntem aproape in noiembrie) nu mai am erectie dimineata, iar daca imi provoc una (se produce foarte greu) nu rezista prea mult...Imi dau totusi drumul o data la 3 saptamani, f repede.
Sufar de diabet de mic copil, dar mereu l am gestionat cum trebuie. hemoglobinele glicozilate mereu le am tinut intre 6 si 7, ultima a fost 6, 1 luna trecuta.
Mi am facut zilele astea o serie de analiize si mi au iesit impecabile toate(inclusiv cele la care ar fi putut exista valori mai ridicate din cauza diabetului au iesit bine cum ar fi glucoza sau corpii cetonici din urina), iar testosteronul 8.00 ng/ml ceea ce este foarte bine.(valorile normale fiind intre 3 si 9).
Din august am inceput pregatirea mai serioasa pentru medicina..in ultima sapt n am mai invatat si nici nu am fost la meditatii pentru a incerca sa ma linistesc si din considerentul ca nu prea ma atrage acest domeniu.
Mi ar placea sa am relatii cu fete acum, dar imi e groaza cand ma gandesc ca nu se scoala sau ma termin in cateva secunde. de asemenea, testiculele au un aspect dubios fiind destul de lasate.
intrebarea mea este: Doar din cauza psihicului am probleme cu erectia sau ar trebui sa mi mai fac niste analize suplimentare ?
Sufar de diabet de mic copil, dar mereu l am gestionat cum trebuie. hemoglobinele glicozilate mereu le am tinut intre 6 si 7, ultima a fost 6, 1 luna trecuta.
Mi am facut zilele astea o serie de analiize si mi au iesit impecabile toate(inclusiv cele la care ar fi putut exista valori mai ridicate din cauza diabetului au iesit bine cum ar fi glucoza sau corpii cetonici din urina), iar testosteronul 8.00 ng/ml ceea ce este foarte bine.(valorile normale fiind intre 3 si 9).
Din august am inceput pregatirea mai serioasa pentru medicina..in ultima sapt n am mai invatat si nici nu am fost la meditatii pentru a incerca sa ma linistesc si din considerentul ca nu prea ma atrage acest domeniu.
Mi ar placea sa am relatii cu fete acum, dar imi e groaza cand ma gandesc ca nu se scoala sau ma termin in cateva secunde. de asemenea, testiculele au un aspect dubios fiind destul de lasate.
intrebarea mea este: Doar din cauza psihicului am probleme cu erectia sau ar trebui sa mi mai fac niste analize suplimentare ?
1 comentarii
E destul de probabil ca principala cauza a acestei probleme sa fie una psihica.
E util insa sa faci o evaluare si la un urolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
E util insa sa faci o evaluare si la un urolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 7si eu probleme cu erectia
- 3Lipsa de erectie. Va rog ajutor
- 6Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 4as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei
- 2NU mai am erectie!
- 5nu i se scoala
- 4Ajutor! Nu am erectie!
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 3problema penis... lipsa erectiei
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 1erectie slaba sau deloc
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 2Probleme erectie dimineata
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 6Probleme cu penisul nu mi se mai scoala
- 3Impotenta?
- 16Nu mai pot avea erectie (26ani)
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: