Disfunctie erectila 20 ani | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie erectila 20 ani

01-10-2020
Andrew91
Nu este medic/terapeut
Andrew91
Salutare, am 20 de ani, viata sexuala mi-am inceput-o acum cam 4-5 luni. Inainte de asta am avut un esec din cauza ca nu am reusit sa am erectie, asta pe la varsta de 18 ani, probabil atunci din cauza emotiilor. Tin sa precizez ca in jurul varstei de 15 ani nu tin minte sa fii avut vreo problema, ma excitam repede, erectie fara probleme. Cam de cand cu acel esec, ba chiar cu ceva timp mai inainte nici la masturbare nu reuseam sa am o erectie completa, pateam chiar sa o si pierd uneori. Acum cu prietena am reusit sa am doar cateva contacte sexuale, nu reusesc sa am o erectie adecvata, alteori chiar deloc, iar alte dati se pierde. Am fost la o clinica, Clinica ON se numeste, mi-au dat niste pastile pentru potenta, intradevar a functionat, am reusit sa am cam singurul meu contact sexual fara probleme chiar daca nu era cam cea mai ferma erectie posibila, am reusit sa fac sex 30 de minute dupa care partenera mea a spus ca nu mai poate. De curand am fost la alta clinica unde m-au trimis sa fac niste analiza din care reiese ca as avea o dereglare hormonala ci anume SHBG, LH si prolactina care nu sunt normale, nu cu diferente foarte mari. Urmeaza sa iau legatura cu un doctor endocrinolog pentru a-mi spune ce e de facut mai departe, vreau doar sa stiu ca problema aceasta se poate rezolva si ca nu voi ramane asa, gandurile negative ma naruie, mai am putin si o iau razna vazand ca nu merge treaba iar prietena e si ea mahnita, noroc ca ma intelege... Dimineata nu am niciodata erectie, nu ma excita absolut nimic, libidou foarte scazut. Ce parere aveti ? Sper doar ca lucrurile se pot rezolva.
9 comentarii
0
01-10-2020, ora 23:23
Andrew91
Nu este medic/terapeut
Andrew91
Tin sa precizez ca am fumat o perioada mica de timp, nu mai fumez de cam 5 6 luni de zile, beau doar ocazional. Am uitat sa va spun ca doctorul imi recomandase Enlarge pe care l-am luat timp de aproape o luna, dupa ce am facut o saptamana de la administrare penisul era mult mai vascularizat, mai gros in stare flasca si mai sensibil, uneori doar ma sarutam cu prietena si aveam erectie. Dupa 2 saptamani de la administrare parca totul revenise la normal, exact ca inainte si nu stiu din ce cauza. La prima clinica mi s-a facut un doppler la care medicul mi-a spus ca "nu am suficient sange in instalatie" si mi-a cerut sa fac sex mai des... insa cum ar vrea el sa fac daca nu reusesc...
0
02-10-2020, ora 08:13
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineata
Faceți consultul endocrinologic si ar fi util sa va vadă și un urolog pentru a elimina o cauza organica.
Sfatul meu este sa consultați un psihosexolog pentru a vedea unde este problema.
Sanatate!
0
02-10-2020, ora 09:42
Andrew91
Nu este medic/terapeut
Andrew91
Buna dimineata, pana acum m-au vazut 2 medici urologi si doar m-au umplut de pastile. Probabil ca nu am fost la cine trebuie. In cazul unui penis slab vascularizat ce este de facut ?
0
02-10-2020, ora 15:24
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Erecția este strâns legata de vas ularizatia penisuluu
0
02-10-2020, ora 16:02
Andrew91
Nu este medic/terapeut
Andrew91
Asta am inteles dar in cazul unei slabe vascularizari a penisului despre ce interventie sau medicamentatie este vorba ? Dumneavoastra credeti ca ar fi vorba despre o cauza organica sau de natura psihica? Ma gandesc si la faptul ca nu am erectii dimineata si nici dorinta sexuala.
0
02-10-2020, ora 17:57
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Poate fi o cauza psihica și organica în același timp.
0
04-10-2020, ora 08:11
Andrew91
Nu este medic/terapeut
Andrew91
La prima clinica unde am fost, dupa ce mi s-a facut doppler-ul mi s-a facut o injectie la baza penisului, nu mai tin minte ce continea in urma careia o saptamana am avut erectii matinale zilnice si erau foarte puternice. Aveti idee ce imi facuse ?
0
04-10-2020, ora 09:13
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineata
Urologia nu este specializata mea asa ca nu ca pot raspunde la aceasta intrebare.Adresati va medicului urolog
0
06-10-2020, ora 09:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbiți cu un urolog, ca să vă spună care e diagnosticul sigur.
Concomitent puteți aborda și un psihosexolog pentru a depista dacă nu este și o cauză psihică.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: