disfunctie sexuala

18-02-2012
gabitsu85
Nu este medic/terapeut
gabitsu85
buna seara.am 26 de ani si momentan ma aflu in italia.problema mea e urmatoarea.am dificultati de mic in a mentine erectia, mai ales atunci cand ma aflu in picioare.asezat, intins reusesc sa o am si sa o controlez mai bine.faptul este straniul pt ca atunci cand incep actul sexual sau ma masturbez, aflandu- ma in deplin act nu am nici o problema.tin sa mentionez ca penisul devine foarte dur.si pot avea act chiar foarte lung.atunci cand ma opresc are tendinta de a scadea in rigiditate foarte repede.dorinta sexuala e foarte mare, find de fel unul care chiar am avut probleme in trecut in relati pe chestia asta pt ca vreau sa o fac des.acum un an am facut un control aici in italia la testicule, pt ca am descoperit un mic chist in interiorul scrostului, ce s-a dovedit a fi un chist in capul epidemului, iar doctorul mi-a zis ca nu e ceva grav sii preferabil e, chiar daca se poate opera sa nu se opereze, atata timp cat nu provoaca probleme sau disfuncti.acesta erea doctorul de la radiografi.mi-a recomandat sa merg la doctorul de familie si sa imi dea trimitere la un urolog pt a face controale mai amanuntite, pt a fi siguri ca nu exista alte probleme, ceea ce eu nu am facut, pt ca sunt o persoana foarte rusinoasa pe chestia asta.tin sa mentionez ca odata cu controlul chistului epidimic am controlat si o mica umflatura in zona inghinala ce doctorul a zis ca e un ganglion umflat ce nu se poate opera.nu ma doare, dar imi da discomfort cand stau asezat pe partea dreapta, unde se afla.doctorul a zis ca cauza acestuia poate fi o infectie sau lovitura avuta pe partea dreapta in trecut.tin sa mentionez ca penisul, cand este in erectie, si il inping spre partea stanga acorpului se indoaie usor, invers nu, se simte rigid.avand si probleme in a urina des, si stramb spre partea stanga, urinand in forma de spirala, cauza poate fi una fizica, si care ar putea fi?mentionez si faptul ca toata partea ce tine de la zona inghinala dreapta unde se afla ganglionul umflat si testiculul cu cu problema epidemului, pana jos langa anus, imi provoaca mancarimi fregvente asociate cu furnicaturi(niciodata nu am avut dureri de nici un fel in zona intima)...
2 comentarii
0
20-02-2012, ora 01:59
gabitsu85
Nu este medic/terapeut
gabitsu85
e cineva ce poate sa imi dea si mie un sfat, plisssssssssssssssss
0
20-02-2012, ora 10:37
gabitsu85
Nu este medic/terapeut
gabitsu85
nici un doctor pe aici sa imi dea si mie o parere., , , , , , , ?
Adaugă un comentariu / răspuns