Disfunctii sexuale

23-02-2009
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Salutare,
De curand am inceput un tratament la Clinica ON pt ca am probleme cu erectia si ejacularea precoce.
Tratamentul consta in niste pastilute Medixon si o tinctura Panexon, ambele pe baza de plante in principal.
Chestie e ca deocamdata inafara de o revigorare psihica (caci afectiunea mea e de natura psihica) nu simt nimic, adik o imbunatatire organica. Momentan nu am prietena deci nu pot sa-mi dau seama daca are efect sau nu. Medicul mi-a spus ca are 2 tipuri de tratamente: unul in cazul in care nu am partenera si altul in cazul in care o sa am.
Ce as vrea sa va intreb e daca mai e cineva pe aici care s-a tratat la Clinica On cu aceste medicamente si daca au dat rezultate? Eu unul sunt refractar in ce priveste acest tratament...si mai este si f scump pe deasupra.
42 comentarii 12 Înainte ›
0
24-02-2009, ora 14:44
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Pai de cand il faci? Poate ca rezultatele nu vin asa repede ci poate dupa o perioada mai lunga de la administrarea lor.Si daca tot spui ca afectiunea ta e de natura psihica incearca sa nu te mai gandesti la ea, fa-ti o partenera si testeaza-te !
0
24-02-2009, ora 17:37
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Tratamentul l-am inceput de vreo saptamana iar medicul mi-a spus ca va treb sa-l fac vreo 2-3 luni.
Ideea e ca as vrea sa stiu daca va avea rezultate de asta intrebam daca l-a mai facut cineva de pe aici?
Medicul mi-a spus ca in momentul in care o sa-mi gasesc o prietena imi va mai da si altceva, alt tratament. Ma gandesc sa nu fie ceva cu efect de scurta durata iar in momentul in care intrerup tratamentul sa nu mai aiba nici un efect.
0
25-02-2009, ora 18:35
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. E c-am devreme sa vezi rezultatele la tratament.
E adevarat ca da rezultate, toate tratamentele naturiste dau rezultate.
Intre timp ia si mananca foare multa telina, fa-ti salata, fa-ti suc din ea!
Telina e f buna pt barbati!
0
26-02-2009, ora 15:06
Speriat
Nu este medic/terapeut
Speriat
Salut,

eu nu stiu daca pot sa dau un sfat, vorbesc doar din experienta proprie.
Am avut probleme cu erectia si ejacularea precoce. Am avut dureri la decalotare si m-am speriat si am fost la Clinica ON. Adevarat ca m-au tratat cu respect dar am observat ca medicamentele au fost prescrise cu mare usurinta. Costa mult si nu stiu ce efect au. NU am luat pastilele cumparate de la ei. Mai mult de teama. Am fost in situatia ta, nu am avut partener stabil la momentul respectiv. Ei stiau si mi-au prescris medicament care dupa vorbele lor avea efect dupa 3-4 saptamani cu act sexual regulat de cel putin 3-4 ori pe saptamana.
Eu nu puteam sa ma tin de acest program din cauza ca era lipsa o partenera.
Dar din moment ce problema era de natura psihologica m-am folosit de sfaturile lor doar pe acest plan. Rabdare acesta este cuvantul cel mai potrivit si multe vitamine. Telina, morcovi si alte alimente afrodisiace au facut mai mult decat orice pastila. In cazul meu. Plus o partenera intelegatoare care sa te sprijine. Eu i-am spus detaliat problema mea si m-a ajutat. NU a mers din prima dar dupa aproximativ 5-6 contacte nereusite am reusit sa depasesc barierele psihologice si a mers din ce in ce mai bine.
Ai incredere in tine si de multe ori rezolvi totul cu mintea decat cu pastilele.
Parerea mea.
0
26-02-2009, ora 17:55
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Ce-i drept si mie mi s-a parut ca dr de la Clinica ON mi-a prescris cu f mare usurinta acest tratament excluzand din prima alte cauze decat cele de natura psihica.
Eu totusi facusem niste analize (ecografie testiculara si dozarea testosteronului) inainte de a ma duce la ei si nu mi s-a gasit nimic in neregula. Deci accept varianta psihologica cu toate ca ar fi fost normal, zic eu, ca si ei sa ma trimita sa fac niste analize incat sa excluda mai intai cauzele organice. Pe cand dr de aici s-a uitat asa la mine si a 'ghicit' : la tine e de natura psihologica.
Acum merg cam la o saptamana la control, de fapt controlul coincide cu achizitionarea de noi medicamente (care sunt destul de scumpe)
Mi-a mai spus ca rezultatele or sa se vada in momentul in care o sa am o partenera stabila.
Totusi de la acest tratament am inceput sa ma simt mult mai bine, mai optimist, mai energic...etc.
Sper sa fie bine pana la urma.
0
17-03-2009, ora 15:50
xenopol
Nu este medic/terapeut
xenopol
salut
sufer si eu de ejaculare precoce, am fost la clinica on la un consult, mi-au dat medicamente pentu o luna dar rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor, a doua luna am mai cumparat o doza, dupa cateva zile am citit pe cutie si am observat ca expirau a doua zi de la cumparare totusi leam luat pina la ultima tablete. rezultatul nimic schimbator. Pretul -doua salarii. Am inceput tratamentul cu metode clasice exercitii fizice-
si cu intelegerea sotiei, a inceput sa de a rezultate.
Despre clinica on, parerea mea mai intai de toate este banul, acele tablete naturiste care nu stiu pe cati ia ajutat si sant vandute la preturi insutite este venitul clinicii.Daca nu ai ce face cu banii dute la aceasta clinica.
0
18-03-2009, ora 09:18
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Xenopol tie ce medicamente ti-au dat exact? Cum se chemau si pt ce erau?
Eu iau Panex ON si Medix ON, tonice generale, pe baza de plante.
Sunt deja la a doua luna de tratament si rezultatee se lasa asteptate.
Intr-adevar si eu sunt de parere ca astia de la clinica ON sunt niste escroci care practica preturi f mari pe niste chestii care le poti lua de la orice magazin naturist la preturi modice. Eu i-am spus dr ca nu-mi mai permit sa iau aceste medicamente din cauze financiare si nu prea a avut ce sa comenteze.
Parerea mea e ca profita de 'disperarea" oamenilor care ajung sa aiba astfel de probleme.
Dar dupa cum am mai spus si mai sus mi-a spus ca are si un tratament pe care o sa mi-l dea cand o sa am prietena si acum.am in ceput sa vb cu o fata; prin urmare as fi curios ce anume ti-au recomandat tie?
Au poate ceva care sa iei inainte de actul sexul si care sa produca erectie? Ti-a dat asa ceva?
In paralel am inceput si un tratament cu Branca ursului, produs romanesc, ieftin care cica da rezultate.
0
18-03-2009, ora 09:58
xenopol
Nu este medic/terapeut
xenopol
baxy am luat aceleasi medicamente ca si tine si o tableta care se lua inainte, aceasta se vinde la bucata si coasta mai mult decat celelalte.La mine nu prea a vut efect.bani aruncati.Fati un control al testosteronilor.Nu te speria erectia nu se produce singura trebuie stimulata sa ai o partenera si o sa vezi.
Ia de la plafar arginina, zinc si tribulus terestris, acestea o sa te ajute. succes.
0
19-03-2009, ora 18:19
pesimista
Nu este medic/terapeut
pesimista
in cursul zilei de astazi am cumparat (sotul meu) tratamentul MedixOn pentru o luna(la recomandarea unui medic"specialist"); din ce am citit pe acest forum nu prea cred ca da randament ; uni dintre dvs. nu au o partenere stabila dar noi avem ani buni de casnicie ; acest medicament este pe baza de plante' gen Brinca ursului ; sotul meu a luat Permen (walmark) si a avut erectie aproape zilnic(dimineata); problema noastra este ca nu stim cauza acestor probleme de erectie si ejaculare precoce; deaceea am apelat la acesti specialisti de la Clinica On; cred ca fiecare dintre dvs doriti sa stiti cauza acestor probleme si apoi sa luati un tratament adecvat; aceste raspunsuri -" este problema psihica "."nu aveti o partenera stabila", etc nu prea au mers in cazul nostru ; este criza pentru toata lumea si nu cred ca toti barbatii au probleme de erectie acum; de dat banii pe ele.. am dat si peste cateva zile... vedem schimbarile ; am ajuns la concluzia: costul unui tratament "naturist-Clinica On" este mai scump ca cu sejur in China -unde sunt "experti" in tratamente alternative; cred ca voi incepe sa pun la "saltea" banii " CLINICA ON"
0
19-03-2009, ora 23:31
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Pesimista,
Eu iau de o luna Medix ON si, dupa cum spuneam mai sus, nu vad aproape nici o imbunatarire cu exceptia unei stari mai energice pe care o am de cand iau acest medicament.
Daca te-ai uitat in prostect sunt cateva plante pe care le poti lua de la orice magazin naturist la preturi f mici.
Repet: cei de la clinica On mi se par niste ESCROCI.
Eu termin flaconul de Panex on si nu mai iau nimik de la ei...pur si simplu nu se merita, sunt doar bani aruncati si bani multi.
Am sa continui cu Branca ursului...etc
0
20-03-2009, ora 18:56
pesimista
Nu este medic/terapeut
pesimista
draga baxy macar tu ai un prospect ; acum le voi considera( tb. MedixON) vitamine iar dupa 2 saptamani cred ca voi trece tot la tabletele obisnuite ;
pentru ali39
problema nu este ca ai sau nu rabdare, ca ai sau nu partenera ; iar despre "nu te mai gandi" nu este usor pentru partenera iar telina am cumparat destul de multa pentru sotul meu ; ce sfat i-mi dai ?! problema dureaza iar sentimentele pentru sotul meu sunt aceleasi ca la inceputul casniciei ; sa platesc un mascul?!?
0
20-03-2009, ora 19:22
xenopol
Nu este medic/terapeut
xenopol
am o intrebare pentru pesimista.Care sunt tabletele obisnuite?si un sfat:daca vrei mai mult de la sotul tau
stai tu deasupra si va creste putin timpul pana la ejaculare.
0
21-03-2009, ora 09:45
pesimista
Nu este medic/terapeut
pesimista
xenopol
fi sigur ca am incercat ; iar ca tb.-tot ce exista pe piata ( branca ursului, entran, permen etc), mai putin cele care afecteaza sist. cardiovascular(viagra) ; tb. inghite de 3 ani asa ca doresc sa stiu cauza si apoi tratamentul si mai sunt si cadru medical ; asa ca de vitamine si energizante sunt satula(lucrez intr-o farmacie)
0
21-03-2009, ora 16:17
nebunu
Nu este medic/terapeut
nebunu
am fost si eu la acest vestit doctor de la clinica on dar aceeasi poveste cu medicamentele miraculoase care dupa cate am vazut picaturile sunt un supliment nutritiv vasilina nu stiu ce naiba este si pastilele imi par vai de ele desi am cumparat asa vestitul tratament care deja nu am incredere in el. prospect la pastile nu exista daca iti vine rau de la ele nici macar nu stii ce contin. eu cred ca o sa ma duc la doctor sa vad daca macar e doctor si daca nu imi pune parafa de doctor o sa il bat in cabinet eu cred ca astia sunt niste escroci pana la urma. regret acum ca am cumparat prostiile alea.
0
22-03-2009, ora 18:25
xenopol
Nu este medic/terapeut
xenopol
pesimista
daca vrei discutam mai multe. contacteaza-ma -*

(*modificat de admin)
0
29-03-2009, ora 12:02
pampam
Nu este medic/terapeut
pampam
As vrea si eu sa stiu daca se poate cam care e pretul asta de e atat de exorbitant si daca in cluncluzie pana acum a reusit cineva imbunatatiri si prin ce mijloace?!
0
29-03-2009, ora 22:31
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
pampam,
Un flacon de MedixON costa 180 ron si iti ajunge pt o sapt iar PanexON 183 si iti ajunge pt o luna..deci tratamentul pt o luna te ajunge cam 720 ron...asta daca iei doar aceste 2 medicamente, care repet sunt tonice generale iar eu inafara de o oarecare revigorare generala nu am simtit nimc imbunatatiri.
0
30-03-2009, ora 23:02
pampam
Nu este medic/terapeut
pampam
multumesc frumos! Din toate parerile pe care le-am citit nu prea aud de vre-un medicament care sa dea un rezultat concret. Cred k e mai mult autosugestia :D. Apropo pe lista neagra a pastilelor de acest gen sa treceti si "masculin", e incercat si dupa o luna de folosinta nu mi s-a parut sa vad vre-o imbunatatire...
0
02-04-2009, ora 20:58
floryn89
Nu este medic/terapeut
floryn89
salut! Am 19 ani si dupa dupa primul nr, dispare pofta de sex total. am incercat cu mai multe partenere dar rezultatul e acelasi. care poate fi cauza????????? pls
0
06-04-2009, ora 19:56
erectie totala
Nu este medic/terapeut
erectie totala
coaelor mai puteti incerca:griu incoltit, polen, catina -macese, pastura, apilarnil, laptisor de matca, toate extractele naturale care sint scrise pe prospectele de la clinica on respectind proportiile producindu-va singuri tincturile prescrise de ei.Fiti atenti la proportii sau la modul de administrare(dimineata, seare, virsta, sex etc.cumparati cartile de medicina AYURVEDA
0
06-04-2009, ora 22:19
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Cine imi poate spune ce plante intra in compozitia medicamentului Jet Up de la ON CLINIC?
0
07-04-2009, ora 11:41
erectie totala
Nu este medic/terapeut
erectie totala
draga baxy, are :damiana extract 80 mg /ml si anason 20 mg/ml /
0
07-04-2009, ora 23:37
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
mc pt raspuns...astia de la ON CLINIC din iasi vor sa le dau vreo 3, 5 milioane pe un tub de JET UP si din cate imi dau seama nu se merita deloc; spun asta pt ca damiana se gaseste si in Panex ON-ul pe care il iau de 2 luni si m-am lamurit...nu e bun de nimic
0
08-04-2009, ora 22:17
erectie totala
Nu este medic/terapeut
erectie totala
baxy, incearca cura cu gri incoltit, cind ejaculezi parca te pisi, tine cura de 50-100 g/zi nu-l consuma dupa ora 14 ca nu mai dormi.intra pe terapii naturale inpotriva impotentei si o sa afli o multitudine de retete si produse naturale consumale nu o sa te coste mult, dar trebuie s-o gasesti pe cea care ti se potriveste.MULTA BAFTA
0
30-05-2009, ora 16:53
G. Adrian
Nu este medic/terapeut
G. Adrian
xenopol,
Ce exerciti fizice ai facut pentru tratarea ejacularii precoce si problemelor cu erectia?
Am si eu aceiasi problema. Am fost la clinica on si miau dat niste pastile "TradoxOn 2", dar am citit pe forumuri de la altii care au incercat medicamentul si toti zic ca functioneaza doar daca le iei mereu, ceia ce nu imi permit (am dat 4 milioane lei vechi pe 5 pastile).
Am partenera stabila, suntem impreuna de 1 an si din pacate nu am avut nici un contact sexual reusit. Sunt cu moralul la pamant, iar prietena mea ma sprijinit mereu in aceasta problema, dar sipt ca sa cam saturat si ea (e logica daca un an ai numai dezamagiri).
Astept raspuns, poate or sa mearga si la mine. Nu mai stiu ce sa fac, simpt ca inebunesc...
0
10-07-2009, ora 20:01
ROBERT_81
Nu este medic/terapeut
ROBERT_81
pentru erectie puternica incearca Natural Pontent filoe.merge sigur.
0
05-04-2011, ora 20:33
tobley
Nu este medic/terapeut
tobley
Baieti fugiti de clinica on este o mare teapa (eu am luato) timp de 8 luni pentru o disfunctie erectila am platit cred ca 10.000euro pina acum pe tratamente cu tincturi si multe altele si de curind am fost la un specialist urolog care ma pus sa iau 30zile zinc 1capsula pe zi si a dat rezultate dupa 2 luni totul era pe seama stresului dar cei de la clinica on pe ce sa mai ia si ei bani daca imi spuneau plus ca la clinica on nu mi sa facut nici o analiza in afara de aparatul ala minune cu simturi al lor apsolut nimic parerea mea ca este o mare teapa
0
06-04-2011, ora 20:45
Dan_M_1976
Nu este medic/terapeut
Dan_M_1976
Salut,

haideti sa va spun eu cum e cu Clinica ON.Am avut ejaculare precoce acum cativa ani.Am fost la ei (la nici un alt medic, niciodata).Din experienta, sa nu lungesc discutia am sa relatez pe scurt opiniile si recomandarile mele dca tot mergeti la ei:

1.nu acceptati tratamentul cu ceva vitamine sau stimulenti, din pacate nu-mi amintesc numele din cauza ca a fost mai demult.Acele stimulente mi-au fost date in asociere cu o crema.Astea sunt frectie la picior de lemn.Ideea: nu au efect, iau ceva bani si apoi trec la artileria grea pe motivul"nu-i nimic ca la tine nu au avut efect(chipurile altii s-au vindecat cu ele" iti dau ceva ce sigur are efect(vezi punctul 2)Daca tot ajungeti la ei cereti direct acele pastile(arata ca, capsulele de ampicilina, maro parca..sau albe?scuze am uitat)

2.pastilele miraculoase: cumparati maxim 3 !La mine a avut efect prima pastila!!!Ideea:daca nu rezolvati nimic dupa 3 pastile.lasati-o balta.De ce spun asta?Daca credeti ca au efect curativ, va inselati!Trateaza efectul doar, de aceea daca nu au efect 1-2 pastile, a 30-a sigur tot degeaba va fi!

3.Nu m-a vindecat OnClinic.Mi-a trecut ulterior, dupa vreo sase luni dupa ultima capsula de la OnClinic.Dar va pot jura ca nu a avut legatura cu tratamentul lor,
0
13-06-2011, ora 14:03
Tavione
Nu este medic/terapeut
Tavione
Libidou, erectie ferma si sustinuta, ejaculare precoce - cu panaceul Corina/ www.sarbu.ro, singurul produs care nu are efecte secundare, nu da dependenta si reface gonadele. Poate fi folosit indiferent de varsta.
sursa: anunturigratuite
0
14-06-2011, ora 12:25
Dan_M_1976
Nu este medic/terapeut
Dan_M_1976
Minciuni mai mari decat pe acest site, mai rar am putut vedea.Se pare ca nesimtirea umana inca mai are multe de spus.Cum sa vindeci diabetul cu o crema???Tot cu crema aia iti cresc si sanii???Si penisul???Sa profiti de naivitatea oamenilor aflati la necaz este cea mai mare crima.Eu daca prin absurd as fi un naiv si as cumpara o crema de la banditul asta credeti-ma ca daca as avea drum prin Ploiesti i-as face o vizita pe care nu ar uita-o niciodata.Sper ca crema aia sa-i repare si fata.
Adaugă un comentariu / răspuns
42 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.