doresc o explicatie

06-04-2010
Viorica Stoica
Nu este medic/terapeut
Viorica Stoica
sotul meu are in dreptul sternului o galma (mai mica un pic decat un ou de gaina) la palare il doare, si cand mananca a inceput sa/l deranjeze, il inteapa. ce contrale ne indrumati sa facem si din ce cauza credeti ca ar fi. e posibil sa fie ceva la stomac? el acum 5 ani a mai avut problem cu stomacul, a avut acid gastric foarte mult, a f[cut un tratamet, de atunci nici nu a mai fumat, de consumat alcool nu consuma decat foarte rar, dar cu masura, in schim mananca foarte sarat si acum este bucatar la un supermarket si mai mananca mancare gatita acolo, dar foloseste niste condimente, e posibil acelea sa/i faca rau? el a avut si hepatita tip B acum 20 de ani. va rog sa/mi dati un raspun. Va multumesc.
1 comentarii
0
07-04-2010, ora 01:26
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Hristos a înviat!

Stimată d-nă Stoica, ar fi indicat să consulte un medic gastroenterolog, pentru a i se face o endoscopie cu prelevare de ţesut pentru biopsiere. Soţul dvs. are nevoie de o examinare histopatologică a fragmentului de ţesut obţinut pentru stabilirea diagnosticului, dar şi de o analizare, prin intermediul endoscopiei, a zonei gastroenterologice (stomac şi, cel puţin, intestin subţire).

Toate cele bune şi multe binecuvântări:)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns