doresc sa raman insarcinata cum fac

16-11-2013
mony miha
Nu este medic/terapeut
mony miha
am 34 de ani si am suferit 4 avorturi spontane in urma cu 12 ani iar de atunci nu mai reusesc sa raman insarcinata ce as putea face?
5 comentarii
0
16-11-2013, ora 18:11
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
mony miha


buna mony miha..din cate stiu, avorturile au o consecinta asupra unei sarcini..acum nu este ceva la care sa te ingrijorezi.ceea ce trebuie sa faci tu este sa consulti medici(si cand zic medici, zic mai multe pareri si mai multe tratamente, pentru ca tu trebuie sa faci tratamente de acum incolo), eu zic ca vor avea succes si mai ales trebuie sa va faceti amandoi niste analize amanuntite, ca nu se stie daca tu ai o problema s-au el.sper sa ate ajute aceste sfaturi si sa vii cu vesti bune!o seara frumoasa si multa bafta!
0
16-11-2013, ora 21:15
mony miha
Nu este medic/terapeut
mony miha
pt sfaturi eu am facut toate analizele doctori imi zic mereu sa am rabdare cat despre sanatate totul e ok, doar ca la 34 de ani este cam timpul cat sa mai astept. o duminica placuta
0
16-11-2013, ora 23:05
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
cand m-am referit la ingrijorare, m-am referit ca avorturile nu au neaparat un impact asupra faptului ca nu poti avea copii.in legatura cu varsta, da asta asa este, trebuie sa faci tot ce poti ca sa ajungi o sarcina mult dorita!ideea este sa va faceti amandoi analizele ca sa fiti siguri ca totul e ok, si apoi sa vedeti clar ce aveti de facut(si aici ma refer si la fertilizarea in vitro)daca asta e singura sansa nu mai sta pe ganduri..a avea un copil este un lucuru minunat!!!eu inca nu am dar imi doresc pe viitor o fetita:)!!!ce sa zic multa sanatate si mai mult pozitivism ca nu strica:D...dimpotriva!!!
0
16-11-2013, ora 23:08
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Incercati o dieta vegetariana ptr a schimba putin mediul organismului in bine iar apoi trebuie o monitorizare atenta a sarcinii din partea unui medic bun !
0
19-11-2013, ora 14:02
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna mony miha,

In primul rand nu te mai stresa si nu mai astepta in fiecare luna sa se intample minunea. Daca medicii spun ca esti apta pentru conceptie si ca nu suferi de nicio afectiune care sa aiba drept efect infertilitatea, atunci ai rabdare.

Coincidenta face ca eu sa cunosc doua cupluri care la fel nu sufereau de nicio afectiune dar totusi sarcina nu aparea. In cazul unuia dintre cupluri minunea s-a intamplat dupa un an jumate de incercari, iar in cazul celui de-al doilea cuplu d-abia dupa 3 ani, timp in care ea a pierdut si o sarcina ce s-a oprit din evolutie insa au avut succes pana la urma. De asemenea si ei aveau aproximativ aceasi varsta cu tine.

Copiii nu vin mereu atunci cand vrem noi ci atunci cand vor ei.. Probabil ai mai auzit aceste cuvinte. Ai rabdare, ramai optimista, iar intre timp traieste-ti viata fara a mai te stresa luna de luna.

Apropo, nu ai mentionat nimic de partener. El si-a facut spermograma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: