dostinex si cred ca sunt insarcinata...
urmez un tratament cu dostinex de 2 saptamani 1 tableta pe saptamana.cred ca am ramas insarcinata. ce sa fac?trebuie sa intrerup sarcina?va rog sa imi raspundeti ca sunt disperata. va multumesc
5 comentarii
Dostinex-ul este contraindicat in sarcina, insa durata de administrare a fost redusa. Efectuati mai intai o ecografie de confirmare a sarcinii.
pot pastra o sarcina daca in primele 4 saptamani am luat 2 pastile dostinex????daca da, ce investigatii ar trebui sa fac ca sa fiu sigura ca bebe e ok?eco?amniocenteza? va multumesc
Dostinex-ul are trecut in prospect faptul ca poate duce la cresterea tranzitorie a tensiunii arteriale in timpul sarcinii. Efecte teratogene (asupra fatului) nu sunt citate. Din sapt.11 de sarcina se poate face dublu test, care indica dacaexista vre-o afectare fetala - putin probabila.
E indicat sa ramai insarcinata in perioada in care iei dostinex sau e indicata abstinenta sexuala in perioada administtrarii acestui medicament?Va multumesc!
.Buna ziua, prima zi a menstruatiei a fost pe 24.07, iar eu am luat 4 pastile de tinidazol in data de 27.07 si alta doza de 4 pastile in data de 03.08. 2017. Pe data de 02.08 am avut act sexual cu sotul meu si atunci banuiesc ca am ramas insarcinata, imi afecteaza cumva bebelul. Sunt riscuri pentru bebe.
Multumesc
Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 9ampicilina 500 mg si sarcina
- 5zyprexa in sarcina
- 26Pot lua paluxetil ocazional in sarcina?
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 5tobradex si sarcina
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 4cipralex in sarcina?
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 4am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata
- 3Ofloxacin in sapt 4 de sarcina
- 0despre sarcina
- 2OMICRAL ÎN SARCINA!
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 3cefalexin in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 0Indometacin administrat gresit.
- 0Zinnat 500 sarcina
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 1Aspacardin in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: