Dragele mele avort medicamentos Medabon
Deci totul a început acum o săptămână când m am trezit cu o durere de burta incredibila, eu așteptam menstruația și ce credeți hop eram însărcinată în 4 săptămâni și 5 zile am mers la medicul meu ginecolog, și am făcut un control, sarcina era mică și am făcut 2 analize repetate la 24h, apoi am mers din nou a 2 zi la medic pentru control mi a dat medicamentul medabon, următoare dimineață am luat pastila in jur de 8:30 dimineață, in prima zi nu am avut decât pe seara o durere de cap in schimb a 2 zi, am avut o slăbiciune in corp, un frison mic și câteva pete de sânge pe lenjerie, și dureri de burta de moarte, seara in jur de ora 20 am pus cele 4 ovule, după o oră am simțit că mă umflu in abdomen, mă strângea așa burta, am inceput cu o mica sângerare cu o durere suportabila, după 3 ore a început durerile cheaguri de sânge o menstruație mai abundenta, nimic de speriat, totul suportabil pe la 00:30 am mers la wc și am eliminat un cheag mai mare, și durerea a mai cedat, apoi la 4 dimineață am eliminat cheag cat palma era de mare, și durerea a cedat de tot am adormit liniștită, in schimb azi dureri ușoare de burta cu o slăbiciune moderată , sângerari mici, nimic de speriat sper ca pe 6 febr când merg la control sa fie totul în regula !mult succes fetelor să știți ca nu îl recomand pentru că este mai mult psihic, gânduri, decât fizic
2 comentarii
Buna!
Ce medic va administrat medicamentul pt avort?
Aveti ceva recomandari unde se poate merge?
Ce medic va administrat medicamentul pt avort?
Aveti ceva recomandari unde se poate merge?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 8Dupa avortul medicamentos
- 3Avort medicamentos
- 1Sangerare putina
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 0Medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 4Medabon -avort medicamentos
- 2Avort medicamentos
- 0Post avort medicamentos
- 0Dureri de ovare si rinichi post avort
- 1Medabon
- 0Avort medicamentos esuat ?
- 0Medabon - o experienta traumatizanta
- 1Avort medicamentos 2023 - experienta mea