Droguri și slăbitul

16-09-2021
AlissaC
Nu este medic/terapeut
AlissaC
Acum câteva luni în urmă eu cu prietena mea am început să consumăm anumite droguri am început ușor prin afuma apoi am ajuns la pastile prafuri după câteva luni am slăbit foarte mult în jur de 8 kg fiecare și acum nu mai avem poftă de mâncare, uneori ne vine vine vine greață de la mâncare și nu putem mânca foarte mult mâncăm foarte puțin din vina faptului că stomacul nostru s-a micșorat nu am dormit nopți dar acum le-am lăsat și încercăm să ne stabilizăm viața. Dacă am mai trecut cineva prin asta și ar putea să mă ajute cu un sfat pe mine și pe prietena mea acum am putea să ne îngrășăm din nou, să putem să mâncăm mai mult și să asimilăm ceea ce mâncăm aștept cu nerăbdare un răspuns vă mulțumesc!!
3 comentarii
0
16-09-2021, ora 14:08
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Solutia este sa va organizati un program de activitate, care sa includa toate activitatile: serviciu, sport, relaxare, hobby-uri etc. dar si program de masa, de odihna etc. Un program complex, diversificat dar...organizat, o structura clara, ca organismul sa invete/reinvete care este ora de masa, de somn, de activitate etc.
Cum se spune ”foamea vine mancand”. Respectati programul si lucrati cu partea psihica: ”vine ora de masa, ce bine, abia astept sa mananc ceva bun”. Chiar daca nu va este foame, incercati sa mancati, fara sa va fortati prea mult. Dupa masa spuneti-va: ”ce bine am mancat, ce bine ma simt, multumesc”.
Totul incepe cu atitudinea despre hrana.
Nu neglijati celelalte activitati. Si, un factor important, incercati sa faceti activitatile si separat, nu doar impreuna, pentru a va castiga autonomia/independenta.
0
11-01-2022, ora 18:27
Geminii
Nu este medic/terapeut
Geminii
Bună seara tuturor!
Sunt FOST consumator de stimulante ( peste 10 ani, metamfetamina, amfetamina, cocaina, mdma, catinon, s.a.).
Toate kg date jos cu ajutorul acestor stimulanți le veți pune înapoi după ce vă opriți din consum, ceea ce ar fi un caz fericit. Exista moduri sănătoase de a da slabi.
Verificați cu atenție dacă acest lucru este într-adevăr motivația de consum și nu altceva ( ex: depresie).
O seară plăcută.
0
11-01-2022, ora 19:30
Geminii
Nu este medic/terapeut
Geminii
Adaug că nu sunt medic sau psiholog și nu am pregătire medicală. Sunt doar o victimă a drogurilor și nu vreau sa fie in zadar. Doresc să împărtășesc propria experiență cu speranța că unii vor găsi acolo ceva ce poate ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.