dubla dilema

20-07-2009
georgyana_88
Nu este medic/terapeut
georgyana_88
buna ziua!
am si yo kteva intrebari pt cine vrea sa imi raspunda...
sa incep: ultima mea zi de menstra a fost pe 7 sau 8 iulie in conditiile in care am un CM de 23-24 zile. am avut un contact sexual pe data de 12 iulie, in primele clipe neprotejat(max 2 min) dupa kr a fost protejat si totul a fost okey. din calculele mele as fi fost in perioada fertila si imi e tare teama k nu cumva in acele kteva min sa fi "skpat" secretia aceea preejaculatoare si sa nu o dau in alte belele...
si cealalta pb ar fi: pe data de 20.07 am avut din nou contact sexual, la fel, neprotejat in primele 1-2 min si apoi protejat, insa la un moment dat a iesit prezervativul, era in afara, dar, din cauza k nu mai aveam altul, l-am pus din nou pe acelasi si actul a fost protejat pe toata durata. pb e k in momentul ejacularii, de asemenea a fost afara, el a zis k observa un lichid pe prezervativ, insa knd l-am verificat nu avea scurgeri sau mai stiu yo.
in concluzie, exista posibilitatea sa se fi scurs pe langa sau sa se fi "spart" prezervativul pe lateral (nici nu sh dak e posibil asa ceva), asa, si kr sunt sansele k sa se instaleze o sarcina?
va multumesc! :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul